- 25 Mart 2010
- 4.016
- 3.930
- 49
-
- Konu Sahibi _sekerpare_
anladım canım peki ankastreyle tam boy fırın üstüste durunca birbirlerine zararı olurmu ki acaba ?Bence sadece boy fırını yerleştir ilerde borçlar bittiğinde tam istediğin gibi yaparsın simdi tabiri caizse yarim yamalak olmasin.
Edit;dediğini tekrar okuyunca anladım arkadaşım ilerde kesinlikle ankstre alırım dersen tabikide sadece ocaga gore kestirim alta kendi firininu kullan ama söylese birşey var ankastre gibi super duran ocaklı fırınlar var simdi tamamen kestiripkestirip ilerde onlardan da alabilirsiniz biraz karışım oldu sanirim
sanmıyorum çünkü ben kiradayken ayni problemi yasamistim hem fırınlı ocagim hem tek ocağın vardı ankastre seklinde bulaşık makinesi yerine bulaşık makinesi koymuştum fırınlı ocagimi n cam kapağını kapatıp üstüne diğer ocagimi koymuştum çünkü ocaklı fırının ocağından memnun degildimanladım canım peki ankastreyle tam boy fırın üstüste durunca birbirlerine zararı olurmu ki acaba ?
Zaten öyle olcak sanırım ama alttaki boşluğu ne yaptın canım ?Bak şimdi ben yeni eve taşininca ankastre ocağı aldim firin yeri boş kaldi balkona midi firin koydum onu kullandim ikibuçuk yil gećtiaradan ankastre firini yeni aldim sende öyle yap
Tam lavabonun yanı, ocaktan ziyade bulaşık makinesi için uygun bir yer gibi görünüyor.Zaten öyle olcak sanırım ama alttaki boşluğu ne yaptın canım ?
Orası bulaşık makinesi yeri değil mi canım?
Bulaşık makinesi yeri nerde?oranın üstünde davlumbaz da yok. Normalde nere koymuşlar
Evet ayrı oluyor canım .Bütçe şimdilik üçlü sete yetmiyor maalesef.geztapo,turkiyede ankastre ocak ile alt firini ayri mi oluyor?eger oyleyse olur.belki vardirda ben hic rastlanadigim icin,tamda cevap veremiyorum.Biz de ocak ve firin bir oluyor,e haliyle baglanmasi gereken kablolar var.alta firin olmazsa,ocagi nasil baglicaklar.Sen onu bi iyice arastir,eger oluyorsa yaptir.Ben olsam ustunu yapmisken,altinida yaptiririm.Buyuk boy firinida satabilirsen sat.Allah kolaylik versin canim....
Bitürlü gerçek boyutta resim koyamadım.herneyse bu resimde gözüken b.makinesi yeri canım.Ben tezgahın şeklini göstermek istedim .Tezgah böyle yani.Çekmece gibi olan aspiratörlerden koymuşlar tezgahda bütün .Orası bulaşık makinesi yeri değil mi canım?
Bulaşık makinesi yeri nerde?oranın üstünde davlumbaz da yok. Normalde nere koymuşlar ocağı?