yeni eve taşınacağım deko önerilerinizi bekliyorum(Resimli)

ceydademirtas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2
0
86
İstanbul
Merhabalar eşyalarımı size yolladım. Bunlar için ne önerirsiniz bana?
Yemek odası takımım
$istikbal-yemek-odasi-takimlari___01-02-10__12-35-59___1775392025.webp

Yatak odası takımım
$yatakjasmine.webp

Oturma grubum böyle ama rengi aşağıdaki koltukların kırmızısından.
$solid_s_maxi_ramses_seker.webp

$festino_kiremit.webp

oncelikle hayirli olsun. yatak odasi klasik tabi bu zevk meselesi ama aynaliginin kullanisli olmadigini farkedeceksin. bende ona benzer aldim ve en pismanim . cok cekmeceli olanlardan alsaydim keske diyorum simdi
birde ben kisisel olarak vitrin sevmiyorum tv uniteleri daha guzel duruyor. tabi zevk meselesi.
Agiz tadiyla oturnayi nasip etsin Allah

yatak odası istikbalin jasmin modeli ebnımkıde aynısı çünkü..aslında pek bir sorunum yok ama keske beyaz renk agırlıklı alsaymısım dıyorum..tozu cok bellı edıyor bu renkler.

Bende 2006 senesinde evlendim. Eşyalarım İstikbal Rapido . Bu sene beyaz moda evet ama emin ol krem ve kahvenin de modası geçmiyor. Sana önerim şu olur. Bazı şeyler tamamen maddiyat biliyorsun. Ben salon aynamı çıkardım. Konsolun üzerine led tv koydum duvara raflar yaptırarak daha modern hale getirmek istiyordum. Ama eşyadan o derece bıktım ki sonradan vazgeçtim.Önerim önce salon aynayı kesinlikle kullanma tv koymayacaksanda dediğim gibi IKEA dan da bulabilirsin duvara koyacağın iki simetri raf odaya renk katar. Yatak odasında aynayı çıkarıp duvaraküçük modern bir ayna monte edebilirsin. Yani olan eşyayı nasıl modern hale getirririm diye düşün. Birde ben halılarımı değiştirdim yeni ev aldığım için tüllerde değişti. Ve inan çok ucuza merinosdan temizliği kolay ufak halılar alarak evin içini daha ferah hale getirdim. Stor kullandım bazı odalarda katlamalı tül bazılarında sadece stor ve tül kullanarak eşyaları daha çekici hale getirdim. Bunlar bütçe meselesi önce bütçene belirle para haracamadan yapacaklarını yap sonrada ne kadar para harcarsam bu işleri hallederim de. Yeni eşya almak o derece de kolay değil. Müsrifliğide gerek yok. Koltuk takımı ege oturma odan varsa orada kullan derim. Salona daha modern birşeyler düşün. Ama tek odada oturuyorsan. Belki koltukları kaplatarak değişiklik yapabilirsin. Rengi kötü çünkü suni deri kaplatabilirsin kollarını belki çıkarırsın yada tadilat parası yerine uygun fiyata bir koltuk takımı alabilirsin. Ben sadece fikir verdim. Ben salon koltu takımım Merit . Oda zaten bugün nereye girsen halen güncel ve tercih edilen bir model. Şimdilik bu kadar

Allah eni evinde ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Ben olsam bu eşyalar ile şöyle yapardım.
Yatak odasında makyaj masası aynası yerine kare şeklinde 3 ayna koyardım.
Üç farklı boyutta olabilir.

Salonda koltukların üzerine siyah kırmızı desenli yastıklar yaptırırdım.
Yine duvara siyah bir duvar stickerı takardım.

Yemek odası aynasını kullanma. Tv koy yoksa tablo yada minik çerçeveler olabilir.
Hatta yastıkların kumaşını tablo yapıp koyabilirsin.

koltuklarını beğenmedim yhaa kötü durmuşş renkler hiç hoş durmuyo yatak odası hariç o güzel:61:

yatak odasının yatagını bazasız mı alacaksın?? evin genıs mı bılmıyorum ama ne kadar genıs olursa olsun bence bazalı yatak almalısın..

oturma grubunun o pembenın kırmızısı güzel duracaktır..

yemek odası ile salon takımını aynı yere koymayacaksın anlasılan cunku hiç bi ortak ozellıklerını goremedim..

yemek odasının tarzında salon takımını secersen daha iyi olur tabiki bu ıkısı aynı odada duracaksa..

renkler ve zevkler tartisilmaz:-)

ama bana sorucak olursan hic biri guzel degil,
bikere koltuk takiminin rengi:-(:26:
keske baska tonlar kullansaydin
uymamista ztn

Back
X