• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evde güve...

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
arkadaslar ben evime yeni tasındım sayılır.ev yeni ilk biz oturuyoruz.gecenlerde mutfakta garip garip bit kadar bişeyler gördüm baktım kalın bi toz gibi duruyo hareketsiz.dokundum canlandı yürümeye basladı.hayatımda hi.güve görmediğim için görümceme sordum güve dedi.tüm mutfağı asagı indirdim nerden gelir diye.tüm yeme içme malzemelerini arastırdım,bakliyatlar filan hiç birinde bi bozulma yok.yapı olarakta titiz biriyim mutfagım herzaman tertemizdir.bu güveler nerden gelio anlamadım.güvelere karsı bi ilaç bişi var mı bilmiyorum.bilenler varsa yardım bekliyorum acilll.çünkü o kadar temizliğe rağmen hala varlar...

ya ben bloguma yazi yazdim yalniz kimse cevap yazamiyorum halbuki serbestledim ama olmuyor abonemi olmam gerekiyor ücretki mi ssam kodu da vermedim cünkp kodumu bilmiyorum ondan olabilirmi acaba off ya hic bise bilmiyorum dün kayit oldum yardimci olur musunuz lütfen

arkadaşım ben de uğraştım o Allah ın cezasıyla.Benim yatak odamda çıktı.Çamaşır suyuyla bile sildim gitmedi.Sonra eczaneden sprey şeklinde bir ilaç aldık o temizledi.Tabii bu süreçte ben yatak odamda ne var ne yoksa hepsini defalarca yıkadım durdum iğrendim.En sonunda da yatak odamı değiştim.Allah bi daha göstermesin.Sana da kolay gelsin

Back
X