Yeni ev yeni esya huzurla mutlulukla insallah :)

Melone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
168
0
39
selam arkadaslar ben kendim yurtdisindayim türkiye de ev yaptiriyoruz esim de simdi türkiye de mobilyalari almaya gitti. o ordan ben burdan telefonla konusmaktan tarif etmekten bi hal oldum:) ama sonunda siparis verdik cok sükür. simdi kk hanimlarinin yorumlarina geldi. iyi, kötü hertürlü elestiriye acigim .... haziran 21 de bekle bizi güzel vatanimmm :)))

bu mutfagimizin 3d cizimi ama rengi kirmizi degil :) pek sevmem kirmizi rengini alt dolaplar capucino üstler beyaz olucak..

bunlar salon takimim yalniz ben koltugun teklisini alamiycagim maalesef yer darligindan anca sigiyor cünkü..

bu oturma odasi koltugu ve masa sandalyeleri

Eki Görüntüle 397795

bu yatak odam

bu da kizlarin odasi yalniz bunu pembe ile kombinlesem nasil olur?

ve artik sizden hali, perde ve aksesuvar ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum tesekkürler simdiden!

Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun. eşyalarınız çok güzelmiş güle güle kullanın. doğtaş sanırım oturma odası. bende bakıyorum oturma odam için doğtaştan.
yatak odası bembeyaz olduğu için halılarını biraz koyu canlı bir renk seç bence.kırmızı bordolu olabilir.biraz renk katmış olursun. bir de yatağınız bazalı olabilirdi. evinizin durumunu bilemem ama yorgan yastık saklamak için rahat oluyor.
güzel günlerde huzurla oturmak nasip olsun. iyi geceler

Öncelikle güle güle oturun inşallah..:) Oturma odası koltuklarını çok çok sevdim :):) yatak odasıda çok güzel.. ben beyaz hastası bir insan olarak ve halı konusundada iyi olduğumu düşünürüm her zaman pier cardinin halılarına bakmanı tavsiye ederim.. mobilyalarına uyacak çok fazla halı seçeneği var orada.. apex inde yeni ürünleri mutfak ve antre için uygun.. benimde bu topikte açtığım evimin fotoları var masal gibi home sweet home die Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutfağınada ayrıca bayıldım kırmızı sevmemene de şiddetle katılyorum heheh

Hayırlı olsun...
Salon takımı,resimdeki gibi soft tonlarla hoş durur.
Açık somon ve açık turkuaz renklerle canlandı gözümde...
Halı açık renk ve kendinden desenli olabilir.Royal serenade serisinde o tarz halılar var mesela.
Yatakodasında toz pembe veya yine açık somon rengi kullanılabilir.
Oturma odası maviye dönük gri gibi gördüm.Açık mavi ile mavisi vurgulanabilir.
Kızların odası yeşilli ise,yeşil+koyu pembe yakışır.

Mutfağı es geçmişim:)

Beyaz koltukların resminde,koltuk üzerinde kırlentler var ya...
Mutfakta,onların kumaşına benzer kumaştan perde ve runner kullanılırsa çok yakışır.
O kumaşlar mutfağın modernliğine uygun ve abartmadan renk katacaktır mutfağa...

tesekkür ederim amin canim. senin evini de ben cok begendim ben bayilirim country tarzina stili olan bi ev senin ki, her ince detayi düsünülmüs hani masal gibi demissin ya tam da o sekil. ben aslin da country tarzi istedim ama esim istemiyor, etrafimdakiler de bunu anlamiyor. yani ben country tarzi dösesem esim ve cevremdekiler tarafimdan zevksiz ilan edilecektim. bunlari da seviyorum ama country benim ruh halimi daha iyi anlatan bi tarz. o yüzden sen benim yerime de otur evin de :)))) Allah güle güle oturmayi versin sana da insallah. gerci konuna da ayri ugruycam.
simdi gelelim hali konusuna ben netten gümussuyunun dantel koleksiyonunu gördüm ve bayildim ama internetten ne kadar görünuyosa o kadar anladim. hic gördünmü ya da kullanan birine rastladinmi ? ve son olarak kirmiziiiiiiiiiiiiiiii. Allahim bi renge ben niye bu kadar düsmanim :)

tesekkürler canim. salon icin dedigin renkler cok uyumlu olur canlandirdim da simdi gözüm de. ama oturma odasi mavi olamz gibime geliyorkoltugun sirt minderlerin de mürdüm var süs kirlentleri ise gül kurusu sence siritmazmi?. cocuk odasina dedigin gibi yesil ve fusya düsünüyorum koyu pembe gibi..

canm esyalarıncokguzel saglıkla oturun ınsallah ne kadara aldın mobılyalrı sakncası yoksa solermısın yatakodası faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…