selam arkadaslar ben kendim yurtdisindayim türkiye de ev yaptiriyoruz esim de simdi türkiye de mobilyalari almaya gitti. o ordan ben burdan telefonla konusmaktan tarif etmekten bi hal oldum:) ama sonunda siparis verdik cok sükür. simdi kk hanimlarinin yorumlarina geldi. iyi, kötü hertürlü elestiriye acigim .... haziran 21 de bekle bizi güzel vatanimmm :)))
bu mutfagimizin 3d cizimi ama rengi kirmizi degil :) pek sevmem kirmizi rengini alt dolaplar capucino üstler beyaz olucak..
bunlar salon takimim yalniz ben koltugun teklisini alamiycagim maalesef yer darligindan anca sigiyor cünkü..
bu oturma odasi koltugu ve masa sandalyeleri
Eki Görüntüle 397795
bu yatak odam
bu da kizlarin odasi yalniz bunu pembe ile kombinlesem nasil olur?
ve artik sizden hali, perde ve aksesuvar ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum tesekkürler simdiden!
bu mutfagimizin 3d cizimi ama rengi kirmizi degil :) pek sevmem kirmizi rengini alt dolaplar capucino üstler beyaz olucak..
bunlar salon takimim yalniz ben koltugun teklisini alamiycagim maalesef yer darligindan anca sigiyor cünkü..
bu oturma odasi koltugu ve masa sandalyeleri
Eki Görüntüle 397795
bu yatak odam
bu da kizlarin odasi yalniz bunu pembe ile kombinlesem nasil olur?
ve artik sizden hali, perde ve aksesuvar ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum tesekkürler simdiden!
Son düzenleme: