• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev yeni başlangıç zorlukları

Agresif_lady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
87
28
38
37
Merhaba değerli hanımlar
Bir derdim var yardıma konuşmaya ihtiyacım var kiracılık hayatı maddi olarak çok zorladı ayrıca özel bir de çocuğum olduğu için apartman da çok zorlandım fakat yıllardır iyi fena merkezde küçük bir dairede yaşadım gel gör ki alıştım alıştım sevdim uzun yıllar oturunca bağlandım şimdi Kendi ailemin evinin üst katında yaşıyorum kiracılık bitti çocuğuma sus diyen ağlama diyen yok fakat dağ tepe köyden bile ıssız kuş uçmaz bir yer eve hapis gibiyim özel çocuğum olduğu için bırakıp çıkmak mümkün değil onu da alıp ni hava almak imkansız dışarıyı istemiyor öfke nöbeti artıyor ne yapacağımı şaşırdım kimsesiz kalmış gibiyim

Sosyal olarak çok aktif bir hayatım yoktu zaten fakat merkezdeydim çarşı pazar market bulunduğum konum dolayısı ile çok kolaydı herşey elimin altındaydi çıkıp 5 dk da olsa bir hava alıyordum iki insan görüp hâl hatır sorup geçiyordum şimdi çok Uzaktayım herşeye hatta insana bile...

Back