• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev aldım.Odaların boyasında kararsızım..

baykez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
68
1
36
Afyon
Kızlar yeni ev aldım evin boyasında kararsızım yatak odası mesela hangi renk olmalı? ve evim 90 metre kare eşyalrım nasıl sığar diye düşünüyorum... bide ev için değişik yapabileceğim fikirleriniz var mı? yardımcı olursanız sevinirim.....

kum beji çok ferah bi renk canım, tam küçük mekanlara göre, eğer evin aydınlıksa mutlaka kullan derim, çünkü kum bejiyle her renk dekorasyon yapabilirsin, ama eğer sana koyu geliyosa biras açtırabilirsin de :34:

Selam cnm öncelikle yeni evin hayırlı olsun, bende1 ay evvel ev aldım ve hala iç dekorasyonu ile uğraşmaktayım.Duvar renklerine karar vermeden önce kullanacağın mobilyalarıda göz önünde bulundur bence..hatta bu konuda yardım alabileceğin bir sitede var soru sorarsan uzmanları yanıtlıyor.
www.duvarrenkleri.com

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, inş. yeni evinde huzurla oturursun :71:

Benim şuan oturduğum evin salonu ve oturma odası kum beji rengi ve ben de ev aldım, 1 ay sonra taşınacağım inş. yeni evimi komple kum beji yapmaya karar verdim çünkü gerçekten çok ferah, aydınlık ve modern bir renk olduğunu düşünüyorum -ki zaten dekoratörlerin de özellikle küçük mekanları ferah gösterrmesi açısından tercih ettikleri bir renkmiş :34:

Evimiz 80 metrekare ve kum beji; beyaz kapı ve beyaz kartonpiyer ile çok hoş duruyor....
Herken evin daha büyük olduğunu düşünüyor...
Gerçekten mekanı geniş göstermek için açık renk parkeyle kombine edilirse başarılı olur...
Hayırlı olsun, güle güle oturun inş...

çok sağolun arkadaşlar Rabbim olmayanlarada nasip etsin inş. borcunu ödetmek nasip etsin bizede.... kum bejini biraz açtırmam lazım o zaman.mum ışığı nasıl ferah gösterirmi mobilyalarım siyah beyaz perdelerim se krem kahve nasıl olucak bilmiyorum.......

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Boya ve Duvar Kagitlari başlığına taşınmıştır
Bilginize.:34:

Back
X