- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Konu ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlarr :) İyi bayramlar :)
Dertten çok komiğime gidiyor bu durum . Eşimin kardeşinin bi sevgilisi vasr daha 3 5 aylık sevgililer . Biz eşimle sevgiliyken çok zorluklar çektik çok ayrı kaldık benim ailem ayırmaya çalıştı vs o yüzden gerçekten çok acılar çektik .Ve ben o yüzden kayınvalidemle ailecek görüşemedim komşusuda değildim annem arkasdaşıda değildi . Kaynım ( eşimin kardeşi ) ın teyzesinin arkadaşı bu kadın . Kaynımda bu kızla daha 4 5 aydır çıkıyor . Kızın gelip gitme sorunu yok ya hemen yalakalığa başladı . Yok temizliğe geleyimmi yok birşey lazım olursa çağır demeşler . Eşimde bana diyo sen demiyordun bak sevgiliyken . Ben senin yanına zor geliyordum annene temizliğemi gitseydim dediğimde haklıısn diyor eşim de . Neyse yok daha 4 5 ay olmuş seni çok seviyorum diye mesaj atmalar filan . Ne ara tanıdında ne ara sevdin ya :) Kayınvalidemde bayramda bana diyorki sendende bekliyoruz bunları bende ayağına geliyoruz daha ne yapalım dedim . Kızla bi kaç kez sohbet ettik aramda bi sıkıntı yok anlaştıkta . Şimdiden böyle yalaka davranması bi garibime gitti .O yalakalık yapmaya devam etsin yarın birgün tüm işleride yapar artık ben ben olayım bana yeter diye düşünüyorum . Bilse kayınvalidenin sürekli para istiyeceğini . Biryere gidiyoruz eşimden para istiyo . Bayram ziyaretine gittik elini öpeyimde para ver diyo . Sürekli sigara parası istiyor . Kendsinin borcu yok bizim 50 bin borç var bizden istiyo . Kendi oğluna babası araba aldı biz kendi kazancımzla aldık tek kuruş yardm etmediler hala bizden para bekliyor . Önceden her masrafını veriyorduk şimdi öteki oğlu çalışıyo kurtulduk bu seferde her gittiğimzde para istiyo .. Üzerine bilerek 1 tl bile almıyo yok diyo eşime ödetiyo herşeyi . Bizim elti adayı da seni çok seviyorum diye mesaj atıyo
yanii :)) siz yıllar sonra anca mı birbirinizi sevdiniz?Kaynımda bu kızla daha 4 5 aydır çıkıyor
Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
bende öyle yapmayı düşünüyorum fazla yalaka olan ezilir en çok iş ona yaptırılır o devam etsin ben otururm koltuğuma o getirir ben içerim çayını artık
bi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan
Ya yalakalık olarka yapıyorsa ? bu ihtimal de var ama
Nerden biliyoruz karakterinin bu olduğunu kızı tanımıyorzki belkiy alakalık yapıyo
Kıskanmıyorum kızı . ayrıca 3 5 ay çok büyük bi sevda için yetersiz bence . Banane cnm beni ilglilendirmez . Sadece onun yüzünden ben temizliğe çağırılcam sorun orda yoksa banane . Ayrıca o kızı kıskanmıyorum o beni kskansın benim ondan daha artılarım var bunu herkes diyo ben demyorum kendimi beğenmiş biri değilimdir . Naparsa yapsn ister temizliğe gitsin ister kahve içmeye
Bence sen yapmacık olma kendin ol hem kv genç kadın alıştırmada kim ne yaparsa yapsın sonunda yalakalık yapacağım derken başının etini yer gel sen ysp fln ne üzeceksin herkes kendi evini zar zor temizliyor isteyen istediğini yapsın gül geçŞimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .