Yeni elti adayı geliyor gibi :)

Selam kızlarr :) İyi bayramlar :)
Dertten çok komiğime gidiyor bu durum . Eşimin kardeşinin bi sevgilisi vasr daha 3 5 aylık sevgililer . Biz eşimle sevgiliyken çok zorluklar çektik çok ayrı kaldık benim ailem ayırmaya çalıştı vs o yüzden gerçekten çok acılar çektik .Ve ben o yüzden kayınvalidemle ailecek görüşemedim komşusuda değildim annem arkasdaşıda değildi . Kaynım ( eşimin kardeşi ) ın teyzesinin arkadaşı bu kadın . Kaynımda bu kızla daha 4 5 aydır çıkıyor . Kızın gelip gitme sorunu yok ya hemen yalakalığa başladı . Yok temizliğe geleyimmi yok birşey lazım olursa çağır demeşler . Eşimde bana diyo sen demiyordun bak sevgiliyken . Ben senin yanına zor geliyordum annene temizliğemi gitseydim dediğimde haklıısn diyor eşim de . Neyse yok daha 4 5 ay olmuş seni çok seviyorum diye mesaj atmalar filan . Ne ara tanıdında ne ara sevdin ya :) Kayınvalidemde bayramda bana diyorki sendende bekliyoruz bunları bende ayağına geliyoruz daha ne yapalım dedim . Kızla bi kaç kez sohbet ettik aramda bi sıkıntı yok anlaştıkta . Şimdiden böyle yalaka davranması bi garibime gitti .O yalakalık yapmaya devam etsin yarın birgün tüm işleride yapar artık ben ben olayım bana yeter diye düşünüyorum . Bilse kayınvalidenin sürekli para istiyeceğini . Biryere gidiyoruz eşimden para istiyo . Bayram ziyaretine gittik elini öpeyimde para ver diyo . Sürekli sigara parası istiyor . Kendsinin borcu yok bizim 50 bin borç var bizden istiyo . Kendi oğluna babası araba aldı biz kendi kazancımzla aldık tek kuruş yardm etmediler hala bizden para bekliyor . Önceden her masrafını veriyorduk şimdi öteki oğlu çalışıyo kurtulduk bu seferde her gittiğimzde para istiyo .. Üzerine bilerek 1 tl bile almıyo yok diyo eşime ödetiyo herşeyi . Bizim elti adayı da seni çok seviyorum diye mesaj atıyo :KK70:

Ben de üzerinden zaman geçmeden başlayan samimi davranışları çok gereksiz bulurum. sonuçta gelin alınmadın tamam iyi niyetli olabilirsin de biraz benim aklıma ailenin gözüne girmeye çalışma rolleri gibi geldi. yine de kimsenin günahını almak istemem. ama başlarda biraz mesafe iyidir, ne demişler çok samimiyet tez ayrılık getirir. biraz da kişilik meselesi. hayırlısı neyse o olsun.:KK69:

sımdıden eltılık yapmaya baslamıssınız :)
saygısızlıgı yok laf carpmıyor
sızın arkanızdan konusmuyor aıle duzenınızı sarsacak hareketler etmıyor
evlıyı bırak nısanlı bıle degıller eltı aday adayı
ama sımdıden gözünüze almıssınız
allah ıkı tarafada kolaylık versın ne dıyım

Ortada bariz bi kıskançlık var ve bi çok kişi "yalakalık" deyip durmuş. Yahu ne kadar iğrenç ve itici bi kelime. Sen diyosun ki 3 ayda ne sevecek de aşık olacak nasıl seviyorum diyerek. Ama sende 3 aydır tanıdığın kişiye yalaka diyosun. Ne kadar tanidin da bu hakareti etmeye cüret ediyosun? Ayrıca bi ilişkinin en tatlı dönemi bu ilk aylar. Sevginin aşkın en yoğun yaşandığı zamanlar. Tabi ki seviyorum diye mesaj atacak. Sen bence bunu kiskanmissin. Başka açıklaması yok. Ayrica komik bi tarafta yok...

Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .

bende öyle yapmayı düşünüyorum fazla yalaka olan ezilir en çok iş ona yaptırılır :KK70: o devam etsin ben otururm koltuğuma o getirir ben içerim çayını artık

bi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan

Ya yalakalık olarka yapıyorsa ? bu ihtimal de var ama

Nerden biliyoruz karakterinin bu olduğunu kızı tanımıyorzki belkiy alakalık yapıyo

Kıskanmıyorum kızı . ayrıca 3 5 ay çok büyük bi sevda için yetersiz bence . Banane cnm beni ilglilendirmez . Sadece onun yüzünden ben temizliğe çağırılcam sorun orda yoksa banane . Ayrıca o kızı kıskanmıyorum o beni kskansın benim ondan daha artılarım var bunu herkes diyo ben demyorum kendimi beğenmiş biri değilimdir . Naparsa yapsn ister temizliğe gitsin ister kahve içmeye

Şöyle alt alta okuyunca ne kadar sevimsiz oldu

Sanırım kıyaslama yapılması sizi sinirlendirmiş ama gerçekten sizi ilgilendiren bir şey yok ortada.
Kız kv onceden tanıyor mu anlayamadım, bir şekilde tanıdık gibi anlatmıssiniz. Belki önceden bir sempatisi vardır, simdi de sevgiye dönüşmüştür falan.

O ayşe. .
Sen fatmasın . .
Herkes kendi gibi olsa yeter. .
Boşver sen onları evliliğinle ilgilen kafî . .

Ne bekliyodun benim gibi o da otursun aman benim huzurum bozulmasın.. bunu umuyordun sanırım. kız isterse evini de siler istemezse bi merhaba deyip de çıkar.. neden kendini düşünüyosun. Hayır yani kızın hareketlerinden sanane. Bu sefer bana öyle diyecek böyle diyecek ee bu ikinizin sorunu. eltilik bir şey yok..
Valla yapsan eltiye yapmasan kaynanaya yaranamıyosun.. İşimiz zor valla

Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
Bence sen yapmacık olma kendin ol hem kv genç kadın alıştırmada kim ne yaparsa yapsın sonunda yalakalık yapacağım derken başının etini yer gel sen ysp fln ne üzeceksin herkes kendi evini zar zor temizliyor isteyen istediğini yapsın gül geç :KK69:

Iki kelimeden üçü yalaka. Ne kadar itici ne kadar kiskancsiniz. Yalakaysa yalaka size ne sever sevmez size ne siz zorluk cektiniz diye herkes ayni seyi yasamak zorunda degil. Tip itici kiskanc fesat elti modelisiniz evlerden uzak.

Nerden biliyorsunuz belki yalakadır tanımıyosunuz demiş ama çelişki şu ki kendi de yalaka diyecek kadar tanımıyo

Benim kardeşimin kız arkadaşı da iscimen ne ayak dedim başta ama kız öyle yani, seviyo yapmayı yedirmeyi bi iş yapılıyorsa ucundan tutmayı

Kaynana adayına mi seni çok seviyorum diye mesaj atıyor ben mi yanlış anladım:KK57: bence onun yalaka olması senin için iyi en azından seni rahat bırakırlar. Ayrıca hiç kimseye lafını esirgeme kayinvalidene de eşine de. Bi de zerre kadar kıskançlık belirtisi gösterme yoksa kıskanıyor diye üstüne gelirler.

Ben kayinvalideme icimden gelerek seni seviyorum demistim. Belki gerçekten sevgi dolu birisidir. Bilemeyiz ki gunahini almak istemem.
Lakin dediginiz gibi yapmacık geliyorsa ve temizlik yapayım muhabbeti varsa bosver yapsin. Yapmayan gelin makbul olur. Hic takilma keyfine bak fistik :)

X