Yeni elti adayı geliyor gibi :)

Arkadaşım geride bıraktığın 4 sayfayı bir gözden geçirir misiniz?
Kızın eve gelip gitmesini herşeyini sorun etmişsin.Niye? Sen çok zor günlerin ardından kavuşmuşsun eşine,kız problem yaşamadan evlenecek gibi duruyor bunlar hep seni gıdıklıyo şu an kendin yazmışsın.
Kendimi beğenmem ama o kız beni kıskansın artılarım var diyosun.
Kaynın beğenmiş sen beğenmesende olur anacım....

Evet haklısın . Sağol yorum için

Allah yardıım etisn o zaman kıza şimdiden :)
Bence de yardım etsin :) Ama benden size tavsiye bence bu kafada gitmeyin,çünkü onlar gayet iyi anlaşır ki şimdiden anlaşmışlar zaten,dışlanan siz olursunuz.Kıskançlık iyi bir şey değil ve hemen farkedilir insanlar tarafından.Bakın burda bile hemen belli ettiniz kendinizi.O yüzden böyle yapmayın,ailede ki insanlar farketmesin yoksa temizliğe gitmediğiniz için değil ama kıskançlığınız yüzünden kötü gelin olacaksınız.

Bence de yardım etsin :) Ama benden size tavsiye bence bu kafada gitmeyin,çünkü onlar gayet iyi anlaşır ki şimdiden anlaşmışlar zaten,dışlanan siz olursunuz.Kıskançlık iyi bir şey değil ve hemen farkedilir insanlar tarafından.Bakın burda bile hemen belli ettiniz kendinizi.O yüzden böyle yapmayın,ailede ki insanlar farketmesin yoksa temizliğe gitmediğiniz için değil ama kıskançlığınız yüzünden kötü gelin olacaksınız.

Şu kıskançlık kötü . Haklısın . Sağol yorumm içinn

Oy Oy Oy tüm kk yalaka elti oldu. Şaka bir yana sizi bu durum germesin. Ne güzel işte; kayınvalidenize sizin yapmadığınız gelinliği yapacak birisi var. Bırakın yapsın. Sizde ÇİZGİNİZDEN ŞAŞMAYIN. Yani kv sizin oluşturduğunuz gelin profiline muhtaç kalmadı diye üzülmeye ne gerek var. Tebrik edin onu. Bu sizin için iyi bir durum aslında. Yorum yazan herkes haklı. Hayırlı olsun. Şimdiden araya haset girmesin.

aşkın zamanımı varmış 3-5 ayda olmuyormuş. siz zar zor görüşüyorsunuz diye belki 8-9 ayda aşık oldunuz onlar sık görüşüyor die 3 ayda olmuş. Kıskanmadım demişsiniz ama "ya gözden düşersem" korkunuz var bu kıskanmadım demenin başka bir yolu.
Madem kv'den bu kadar şikayetçisiniz sürekli para istiyor, gözden düşmeniz neden sorun oluyor? gözden düşünde eltiden istesinler her şeyi.

bi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan
Sizin yapmadığınız birşeyi yapmasın, siz naparsanız onu yapsın öyle mi? Nasıl bir düşünce bu ya açıklayabilir misiniz?

Evet haklısın . Sağol yorum için
Kıskanmanda cok yersiz samimi söylüyorum. Sen zaten evlenmişsin e bu zamana kadar temizliğe vs gitmemişsin kaynanan zaten bilir bu saatten sonrada gitmeyeceğini.Laf sokan olursa ben kendi evimin işini zor yapıyorum dersin cıkarsın işin içinden zaten elli kezde seni cagırmaz.Eltiyle böyle yarışlara girmek bana cok lüzumsuz geliyo,bırak sen geçmişsin belli zorluklardan elinden geldiğinde yardımcı olmaya baksana,dertsiz başına dert arıyosun.

bi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan
iste bu temizlik olayi icin derse ben kocama hizmet ediyorum o daha evlenmemis dersin :KK66:

Şu kıskançlık kötü . Haklısın . Sağol yorumm içinn
Ortada kıskanılacak bir durum yok aslında,sen kendi kendine triplere giriyorsun.Senin eşin ayrı,eltinin eşi ayrı,eviniz barkınız da ayrı olacak bırak herkes kendi halinde takılsın,karışma.Birde karşında kıskanmaya değer biri olsa hadi neyse diyeceğim kayınvaliden yahu! Sanki çok mu seviyorsun kayınvalideni de onu daha çok sevecek diye kıskanıyorsun:KK53: Bırak kimi severse sevsin,sen eşinle mutlu olmaya bak,sanane milletin ilişkilerinden.Böyle yapıp kendini rezil etme sakın,ciddiyim bak iyiliğin için söylüyorum komik duruma düşürme kendini millete karşı.

Konunun icerigini silmissiniz ama mesajlardan biraz anladim :) 3 5 ayda "asik" olup evlenip buldumcuk gibi kaynanaya yalakalik yapanlara ben de gicik olurum
Not: eltim yok :KK70:
Kaynananin evini temizlemek de ne yahu, temizleyeceksen git kendi annenin evini temizle, saygi sevgi boyle gosterilmez
Sizin de kiskanmaktan ziyade kotu gelin konumuna dusmek istemediginizi dusunuyorum herkesin aksine

Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .

:) siz cok yanlış dusunuyor yorumluyorsunuz yahu.. herkesın kişiliği karakterı baska. doğal olarak sevgıyı gosterme yakınlık kurma bıcımı paylaşımlar hepsı farklı.. sız rahatsız olmussunuz varlığından:)

X