- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Yok ben bu durumun kıskançlık olduğunu düşünüyorum sadece.Daha şimdiden böyleyse evlenince ne olacak acaba.Ben üzüldüm eltisi için şuan.
Allah yardıım etisn o zaman kıza şimdiden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben bu durumun kıskançlık olduğunu düşünüyorum sadece.Daha şimdiden böyleyse evlenince ne olacak acaba.Ben üzüldüm eltisi için şuan.
Arkadaşım geride bıraktığın 4 sayfayı bir gözden geçirir misiniz?
Kızın eve gelip gitmesini herşeyini sorun etmişsin.Niye? Sen çok zor günlerin ardından kavuşmuşsun eşine,kız problem yaşamadan evlenecek gibi duruyor bunlar hep seni gıdıklıyo şu an kendin yazmışsın.
Kendimi beğenmem ama o kız beni kıskansın artılarım var diyosun.
Kaynın beğenmiş sen beğenmesende olur anacım....
Bence de yardım etsin :) Ama benden size tavsiye bence bu kafada gitmeyin,çünkü onlar gayet iyi anlaşır ki şimdiden anlaşmışlar zaten,dışlanan siz olursunuz.Kıskançlık iyi bir şey değil ve hemen farkedilir insanlar tarafından.Bakın burda bile hemen belli ettiniz kendinizi.O yüzden böyle yapmayın,ailede ki insanlar farketmesin yoksa temizliğe gitmediğiniz için değil ama kıskançlığınız yüzünden kötü gelin olacaksınız.Allah yardıım etisn o zaman kıza şimdiden :)
Bence de yardım etsin :) Ama benden size tavsiye bence bu kafada gitmeyin,çünkü onlar gayet iyi anlaşır ki şimdiden anlaşmışlar zaten,dışlanan siz olursunuz.Kıskançlık iyi bir şey değil ve hemen farkedilir insanlar tarafından.Bakın burda bile hemen belli ettiniz kendinizi.O yüzden böyle yapmayın,ailede ki insanlar farketmesin yoksa temizliğe gitmediğiniz için değil ama kıskançlığınız yüzünden kötü gelin olacaksınız.
Sizin yapmadığınız birşeyi yapmasın, siz naparsanız onu yapsın öyle mi? Nasıl bir düşünce bu ya açıklayabilir misiniz?bi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan
Kıskanmanda cok yersiz samimi söylüyorum. Sen zaten evlenmişsin e bu zamana kadar temizliğe vs gitmemişsin kaynanan zaten bilir bu saatten sonrada gitmeyeceğini.Laf sokan olursa ben kendi evimin işini zor yapıyorum dersin cıkarsın işin içinden zaten elli kezde seni cagırmaz.Eltiyle böyle yarışlara girmek bana cok lüzumsuz geliyo,bırak sen geçmişsin belli zorluklardan elinden geldiğinde yardımcı olmaya baksana,dertsiz başına dert arıyosun.Evet haklısın . Sağol yorum için
Hemde nasıl çekecek : Kv çekişme yaratıp, kenara çekilip çekirdek çitleyecek.Kv+ kıdemli elti. :)
Uvv kızcağız fark etmeden kombo yapmış :) Çekeceği var garibin.
iste bu temizlik olayi icin derse ben kocama hizmet ediyorum o daha evlenmemis dersinbi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan
Ortada kıskanılacak bir durum yok aslında,sen kendi kendine triplere giriyorsun.Senin eşin ayrı,eltinin eşi ayrı,eviniz barkınız da ayrı olacak bırak herkes kendi halinde takılsın,karışma.Birde karşında kıskanmaya değer biri olsa hadi neyse diyeceğim kayınvaliden yahu! Sanki çok mu seviyorsun kayınvalideni de onu daha çok sevecek diye kıskanıyorsun Bırak kimi severse sevsin,sen eşinle mutlu olmaya bak,sanane milletin ilişkilerinden.Böyle yapıp kendini rezil etme sakın,ciddiyim bak iyiliğin için söylüyorum komik duruma düşürme kendini millete karşı.Şu kıskançlık kötü . Haklısın . Sağol yorumm içinn
Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
bu ne şimdi konuyu silip bunu mu yazdınTamam anladım bananeeymiş :)