Yeni elti adayı geliyor gibi :)

İyide burada kıza sinir olunacak ya da yalaka denilecek bir durum yok.Kayınvalide kıyaslama yaparak,sizi yarışa sokarak ortalığı karıştırıyorsa suç kayınvalidende.Sen temizlik yapmak istemiyorsun diye kızın karakterini değiştirmesini bekleyemezsin ya da bunu yapıyor diye yalaka diyemezsin.Sen istemiyorsan yapma.

Ya yalakalık olarka yapıyorsa ? bu ihtimal de var ama

Konu başlığınızdaki gülen yüzü ters çevirip üzgün surat yapmanız daha yerinde bir hareket olacaktır.
Kusura bakmayın ama sizin şu kahkaha atan smileyleriniz devamlı yeni eltinizin ezileceğini vurgulamanız falan bariz kıskanıyosunuz hatta çatlıyosunuz...
3-5 ay birine aşık olabilmek için gayet yeterli bir zaman dilimi,ha kaynana adayının evini temizlemek vs bence doğru değil ama kızın tercihi bu yöndeyse saygı duymak zorundasınız.
Hoş tüm bunlardan zaten size ne.

Kıskanmıyorum kızı . ayrıca 3 5 ay çok büyük bi sevda için yetersiz bence . Banane cnm beni ilglilendirmez . Sadece onun yüzünden ben temizliğe çağırılcam sorun orda yoksa banane . Ayrıca o kızı kıskanmıyorum o beni kskansın benim ondan daha artılarım var bunu herkes diyo ben demyorum kendimi beğenmiş biri değilimdir . Naparsa yapsn ister temizliğe gitsin ister kahve içmeye

Ya yalakalık olarka yapıyorsa ? bu ihtimal de var ama
Allah Allah arkadaşım öyle bile olsa bundan sanane? Yani sen niye karışıyorsun bu duruma öyle ya da değil seni ilgilendiren bir durumu yok ki.Ne yapsın yani ayrılsınlar mı onu mu istiyorsun? Anlamadım ben cidden senin derdini?

Kıskanmıyorum kızı . ayrıca 3 5 ay çok büyük bi sevda için yetersiz bence . Banane cnm beni ilglilendirmez . Sadece onun yüzünden ben temizliğe çağırılcam sorun orda yoksa banane . Ayrıca o kızı kıskanmıyorum o beni kskansın benim ondan daha artılarım var bunu herkes diyo ben demyorum kendimi beğenmiş biri değilimdir . Naparsa yapsn ister temizliğe gitsin ister kahve içmeye
Benim ondan daha artılarım var herkes diyo (kendimi beğenmiş biri değilimdir)
Aynı kıskanmıyorum demenize benzedi.
Ne diyebilirim ki sıradan bir elti,bir görümce,bir kaynana vakası...
Kıza geçmiş olsun.

Allah Allah arkadaşım öyle bile olsa bundan sanane? Yani sen niye karışıyorsun bu duruma öyle ya da değil seni ilgilendiren bir durumu yok ki.Ne yapsın yani ayrılsınlar mı onu mu istiyorsun? Anlamadım ben cidden senin derdini?
temizliğe gitmediği için kötü gelin olacakmış:KK59:

ya kıskanmışsın işte zombi gülen suratlar kıza laf sokmalar falan.
derdin kıyaslama olsaydı bunca insan gerzek değil anlardı heralde.

Neyse ne ya ne anlarsanız anlayın laf anlatamayaacağım . İçimimii gördün nerden biliyorsun ne düşündüğümü . Yazdığım yönde yazmak istediklerimii okuyup yorum yazarsın anca beynimi okuyamazsn

Bir 3,5 ay diyorsunuz bir 4,5 ay :confused:
Kayınvalideniz sürekli örnek al deyip duruyorsa, ben böyleyim bakın şanslısınız kendinize göre bir gelin buldunuz hayırlısı olsun deyin geçin neden bu kadar sıkıntı yaptınız anlamadım.
Yalakalık veya değil size ne ki? Kızın belki kişiliği öyledir belki de göze girmeye çalışıyordur bu onun sorunu.

Arkadaşım geride bıraktığın 4 sayfayı bir gözden geçirir misiniz?
Kızın eve gelip gitmesini herşeyini sorun etmişsin.Niye? Sen çok zor günlerin ardından kavuşmuşsun eşine,kız problem yaşamadan evlenecek gibi duruyor bunlar hep seni gıdıklıyo şu an kendin yazmışsın.
Kendimi beğenmem ama o kız beni kıskansın artılarım var diyosun.
Kaynın beğenmiş sen beğenmesende olur anacım....

X