Şampuan ve Saç Kremleri Yeni Elseve 6 mucizevi yağ besleyici serisi

Sampuandan ziyade su kremi onerdilerdi bana.
Eki Görüntüle 1655280
Ben bu serinin kremini kullandım hiç ama hiç memnun değilim, bırak nemlendirmeyi etkisi bile yok bence. Saçımı rezil etti, ilk kez saçımı tarayamadım bile düğümlendi. Şimdi annem kullanıyor, onun saç tipi ince telli ve yağlı, anca o memnun kaldı ağırlaştırmamış...Benim saçım sert, kuru ve asi bu arada :KK53:

Ben bu serinin kremini kullandım hiç ama hiç memnun değilim, bırak nemlendirmeyi etkisi bile yok bence. Saçımı rezil etti, ilk kez saçımı tarayamadım bile düğümlendi. Şimdi annem kullanıyor, onun saç tipi ince telli ve yağlı, anca o memnun kaldı ağırlaştırmamış...Benim saçım sert, kuru ve asi bu arada :KK53:
Ben kullanmadım sadece önermişlerdi bana elektriklenmeyi önlüyormuş vs. diye o sebeple bişey diyemiyorum :KK66:
Ben 6 mucizevi yağ serisinin şampuan ve yağını kullanıyorum çook memnunum Hoppa

Kullanmadim bilmiyorum ama oyle soylemislerdi bana. Sahsen ben mucizevi yagi tercih ederim kremlerin pek faydasini gormuyorum cunku yaglar daha etkili oluyo:KK19:

selam tatlım yağ dediğin maskesi mi bu seride şampuan krem ve maske var çünkü yağ olarak teş başına bulamadım?

selam tatlım yağ dediğin maskesi mi bu seride şampuan krem ve maske var çünkü yağ olarak teş başına bulamadım?
İlk olarak yagi vardi zaten sonradan sampuan krem maske olarak mucizevi besleyici yag serisini cikardilar :) elseve mucizevi yag 3 cesidi var hatta besleyici , onarici ve boyali saclar icin.. Ben besleyici olani kullaniyorum cokda memnunum :)

benim saçlarım kuru gür ve kalın telli, şampuan yumuşattı büyük ölçüde bide gliss in saç maskesi var arada yapıyorum ekstradan bişey kullanmadan baya yumuşatıyorlar saçı.Eğer ince telli düz bi saçınız varsa ağırlaştırabilir ama

Panteninkini de elseveinkini de kullandim.(yaglarindan bahsediyorum) ve gozlem olarak, elseve yumusacik yapip mis gibi kokutuyor. Saclarim ellerimin arasindan kayiyor. Pantene ise dolgunlastiriyor. Sanirim ikisini bir kullanmak en iyisi :KK66:

X