Yeni ehliyet alacak veya almaya hazırlanan varmı??

Inşallah canım geçeriz hepimizde Şimdiki korkulu rüyam direksiyon.daha hiç direksiyon başına oturmadim.dusundukce Karnım agriyo

Inşallah canım geçeriz hepimizde Şimdiki korkulu rüyam direksiyon.daha hiç direksiyon başına oturmadim.dusundukce Karnım agriyo

benım bıttı bıle dersler ama ben bıle korkuyorum ama bı yandanda sureklı araba kullanmak ıstıyorum korkma canım herşey güzel olucak onuda halladerız inşallah

Son düzenleme:
ben hiç zorlanmadım canım zaten 20 dk bıttı ama tek buji sorusu vardıya onda şaşırmışım çıkınca aklıma geldı

hmm ben bir kac soruda zorlandim hizlanma seriti hangisidi sonra
eglimi yolda hangi arac hangisine yol veriyordu var bir kac tane aklima gelimiyor

hmm ben bir kac soruda zorlandim hizlanma seriti hangisidi sonra
eglimi yolda hangi arac hangisine yol veriyordu var bir kac tane aklima gelimiyor
onemlı olan 15 geçmesin canım gerısını boş ver zaten bunlar sonradan kımsenın aklında kalmıyormuş o yolverecek olanda lastık tekerleklı traktör otamıleydı sanırım hızlanma şerıdıde anayoldan cıkarkenkı çizgi olacaktı

Ben de bugün sınava girenlerdenim.5-6 soruda kararsız kaldım geçerim diye tahmin ediyorum. 2 kez direksiyon dersine katıldım yarın 3. Derse gidicem ben de sizler gibi çok panikliyorum heyecanlanıyorum ve direksiyona tam anlamıyla hakim olamıyorum :) hayırlısıyla bi atlatsak şu işi :)

inşallah canım atlatıcaz dıreksıyon hakımıyetı zamanla oluyor canım arabayı hıç bırakasın gelmiyor zamanla

inşallah canım atlatıcaz dıreksıyon hakımıyetı zamanla oluyor canım arabayı hıç bırakasın gelmiyor zamanla

5 kez arabaya binmiş oluyorsun ve herşeye hakim olmak için çok az bir zaman bence. Ben hayatımda ilk kez geçen hafta sürücü koltuğuna oturdum. İnşallah hiç bırakmak istemeyecğim günler bi an önce gelir canım :85:

Ben de yeni kursa yazıldım. 12 Temmuz' da yazılı sınava gireceğim. Şimdiye kadar hiç araba kullanmadım, bakalım direksiyon sınavında ne yapacağım..

canım ben bıraz eşimle örenmiştim ama korkma emin ol 5 gun bıtsın çok şey degişicek

Ben cıkmıs soruları çözmüştüm netten ama hiçbiri çıkmadı değiştirilmiş halleri çıktı. motor da zaten hiç hiç bilmediğim seyler vardı zaten çalışamamıştım ama of yınede inşallah geçerim diyorum 24üne kadar stres geçmez benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…