Yeni ehliyet alacak veya almaya hazırlanan varmı??

evet aynen ya sans iste benimde aceba dediyim sorular vardi

arkadaşlar nasıl geçti sınav merak ettim sizi.......​

Son düzenleme:

ayy kızlar benıde kokuttunuz sımdı sankı benım hep netten çözdüğüm sorulara benziyordu ay korktum şimdi :18:

ayy kızlar benıde kokuttunuz sımdı sankı benım hep netten çözdüğüm sorulara benziyordu ay korktum şimdi :18:

gunaydin kizlar ben simdi son direksiyon dersimi var insallah bu sefer parki halederim vallah gece ruyama giriyor
tabiki vardi cozduymuz eski sorularda ama ben hic karsilasmadigi sorularda vardi

kizlar iyi bir haberim var
dun kursa gitim ve hocayla konustum belki sinavlar daha erken aciklanabilirmis bu hafta icinde
dirkesiyon sinavi 28 , 29 oldugu icin gec kalir dedi 24de aciklanirsa

ben bişey soracaktım ehliyet için aldığım sağlı raporunda gözlüklü b sınıfı yazıyor ama fotoğraflarım gözlüksüz bir sorun çıkar mı acaba. daha önce böyle bi durum yaşayan var mı bilgilendirirseniz sevinirim

dun kursa gitim ve hocayla konustum belki sinavlar daha erken aciklanabilirmis bu hafta icinde
ay hadi inşallah ama direksiyon sınavı temmuz 5 yazıyor nette ki tarihlerde

ben temmuzda sanıyordum hazıran mıymış aman keşke ben baya tırafığe çıkmaya başladım kızlar çok heycanlanıyorum bıran once alsaydık hayırlarnan

ben temmuzda sanıyordum hazıran mıymış aman keşke ben baya tırafığe çıkmaya başladım kızlar çok heycanlanıyorum bıran once alsaydık hayırlarnan

ay hadi inşallah ama direksiyon sınavı temmuz 5 yazıyor nette ki tarihlerde

kızlar nasılsınız......diliyorum sınav neticeleriniz güzel gelir.....bende sizi takip ediyorum....umarım güzel haberlerinizi alırım.....ben eylülde yada ekimdeki sınava yetişebileceğim....kursa ne zaman başvuru yapıp kayıt yaptırmam gerekir.....kendi tecrübelerinizden beni bilgilendirmeniz mümkünmü.....

Ben temmuzda alayim diyorum dershane harcini çok oldu yatirali. 50 TL vergi ne zmn yaticak acaba temmuzda gitsem diyorum ama kitap da acmadim hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kursa gittin mi canım.....

Yok parasini yatirdim sadece görmedim. Edimin arkadasinin kurs. Parayi yatirdik istediğim zmn gidicem. O zmn ev alirken arabayi sattik Esim yeni araba alacak önümüzdeki ay bende artik aliyim diyorum bi de hamileyim çocuk olana kdr iyi olur.

Kizlarrr ben de girdim sinava:)

Zor gelmedi değişik sorular vardi sadece. Amaaannn zaten amacimiz full cekmek degil ki, gecmek sadece:) insallah herkes gecer yazilidan. Biz direksiyon derslerine daha yeni basladik sayilir. Kolayca kavradik cok şükür ama park biraz zor oluyor o da zamanla oturacak insallah daha on ders var. Bi de geri geri giderken cok hizli gidiyormusum hoca oyle diyor. Ha bir de geri vitese takiyorum diye yanlislikla bire taktim niye ileri gidiyor diyorum bu araba:)

Bizim kursta 3 kere 1 er saat direksiyon dersi veriyorlar yaa sizde de öyle mi

Bayanlarrr bi an once açıklansa da kaldık mi geçtik mi bi öğrensekk calismaya neye bsslicagmizi bilsek .... acaba ne zaman açıklanacak yahu 😊

Benimde 3 dersim olucak ilk 2 si 1 er saat. 3.dersim 2 saat olcak yani 4 derste yapabilirim ama ben bu şekilde yaptım. Verilen paraya göre oluyor bu dersler ta en başta kayıt olurken söylemiştiler zaten. YANI ne kdr ekmek o kdr köfte 😊😊

Bizim 45 dk dan 12 ders olacak. Toplamda 9 saate tekabul ediyor sanirim. Sizin azmis ya, kurs ücreti daha azdir oyleyse.

Bizim 45 dk dan 12 ders olacak. Toplamda 9 saate tekabul ediyor sanirim. Sizin azmis ya, kurs ücreti daha azdir oyleyse.

650 TL odedim gerçi eşimin arkadasinin yeri ama ben bi daha sorim gerçi bizim pist çok basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…