Ben cıkmıs soruları çözmüştüm netten ama hiçbiri çıkmadı değiştirilmiş halleri çıktı. motor da zaten hiç hiç bilmediğim seyler vardı zaten çalışamamıştım ama of yınede inşallah geçerim diyorum 24üne kadar stres geçmez benden
Ben cıkmıs soruları çözmüştüm netten ama hiçbiri çıkmadı değiştirilmiş halleri çıktı. motor da zaten hiç hiç bilmediğim seyler vardı zaten çalışamamıştım ama of yınede inşallah geçerim diyorum 24üne kadar stres geçmez benden
ayy kızlar benıde kokuttunuz sımdı sankı benım hep netten çözdüğüm sorulara benziyordu ay korktum şimdi :18:
ay hadi inşallahkizlar iyi bir haberim var
dun kursa gitim ve hocayla konustum belki sinavlar daha erken aciklanabilirmis bu hafta icinde
dirkesiyon sinavi 28 , 29 oldugu icin gec kalir dedi 24de aciklanirsa
kizlar iyi bir haberim var
dun kursa gitim ve hocayla konustum belki sinavlar daha erken aciklanabilirmis bu hafta icinde
ben temmuzda sanıyordum hazıran mıymış aman keşke ben baya tırafığe çıkmaya başladım kızlar çok heycanlanıyorum bıran once alsaydık hayırlarnan
ay hadi inşallahama direksiyon sınavı temmuz 5 yazıyor nette ki tarihlerde
kizlar iyi bir haberim var
Ben temmuzda alayim diyorum dershane harcini çok oldu yatirali. 50 TL vergi ne zmn yaticak acaba temmuzda gitsem diyorum ama kitap da acmadim hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay hadi inşallahama direksiyon sınavı temmuz 5 yazıyor nette ki tarihlerde
kursa gittin mi canım.....
Bizim kursta 3 kere 1 er saat direksiyon dersi veriyorlar yaa sizde de öyle mi
Bizim kursta 3 kere 1 er saat direksiyon dersi veriyorlar yaa sizde de öyle mi
Bizim 45 dk dan 12 ders olacak. Toplamda 9 saate tekabul ediyor sanirim. Sizin azmis ya, kurs ücreti daha azdir oyleyse.