tabii ki de istediğine gidebiliyorsun. ona göre de kurs başlıyor işte. evet sanırım temmuz ağustos gibi başlar dersler. ben derslere gitmediğim için çok bilmiyorum ama rahat ol,sürücü kursları artık senin durumuna uygun olacak şekilde ayarlıyorlar her şeyi
çok sağol canım..........
umarım hiç sorun yaşamadan ehliyetini alırsın......
moral verdin bana......
ehliyet almak artık zorlaştı devamsızlık yapılamaz felan diyorlardı.....demek ki hep lafta.......
tekrar sağol canım....
iyiki sana sormuşum....
sevgiler.....
canım nasıl geçti sınav....
bende ehliyet kursuna gitmek istiyorum ama hiç bilgim yok......
sınav tarihleri var ya kendimiz mi belirliyoruz istediğimiz tarihi....
nasıl oluyor onuda bilmiyorum.....
mesela eylülde sınav var benim ne zaman kursa başlamam gerekiyor......
yardımcı olabilir misin?
Bende derslere gitmiyorum. direksiyon derslerine de haftaya baslıcam öyle ayarladımBizim de direksiyon dersleri miz baslamadi daha, icimde hep ya kurstaki dersler yeterli gelmezse endisesi var, o yuzden gittik araba aldik sinavdan once ikimiz de biraz calisalim diye. O kitabi da okuyorum ayrica, o da oku oku bitmiyor valla,derslere de gitmiyoruz biz. ilkyardimi yuzeyel geccem de hele motor biraz karisik geliyor. Yazili degil ama şu direksiyon sinavi korkutuyor beni valla, insallah gecerizz. Sen hangi sehirdesin?
canım sen direksiyon sınavına girdinmi.....
nasıl geçti merak ettim......
Hayır daha girmedim. yazılı sınav 14 haziranda. 24 hazıranda acıklancak. direksiyon sınavıda 5 temmuzda
Bende derslere gitmiyorum. direksiyon derslerine de haftaya baslıcam öyle ayarladımbenide direksiyon sınavı korkutuyor su dersler baslasada rahatlasam Ben istanbuldayım canm sen ?
Hayır daha girmedim. yazılı sınav 14 haziranda. 24 hazıranda acıklancak. direksiyon sınavıda 5 temmuzda
Aminnn inşallah darısı hepimizin basınaacanım başarılar diliyorum......
bende eylüldeki sınava yetişmeyi planlıyorum.......
temmuz başı gibi kursa kayıt yartıracağım....
dilerim tüm sınavların güzel geçer....
iyi haberlerini alırız....
Ben boşta takılıyodum biseylerle uğraşayım bari ehliyetim olsun die yazıldım ama hemen ardından yogunlasmaya başladımBen de istanbuldayim canım, fatih içinde bi kursa kaydoldum. Iki kere kullandim araba, baba gozetiminde, cok zor degil ama ciddi pratik ve sogukkanlilik gerekiyor bence. E bunlar da boş arazide oluyor ama trafikte nasil olacak bilmem:) bi de artik galiba ciddi ciddi akan trafikte yapiyorlarmis sinavi, gerci önceden nasildi bilmiyorum ama.. benim de cenem düştü bi kader ortagi bulunca, benim nerdeyse tüm arkadaslarim yaş 20 demeden bu ehliyet isini hallettiler, bi biz kaldik valla
Aminnn inşallah darısı hepimizin basınaa
Oh ne güzell .. aynen ya inşallah hepimiz geçeriz :26:selam bende 14 hazıranda gırıcem sınava direksıyon derslerımızde balaşladı hocam gayet ıyısın dıyor ama ben tırsıyorum çok umarım hepımız geçerız
iyi geceler kizlar
haftaya sinav var allah hepimize kolaylik versin
ben ankarada oturuyorum kurs 12saat direksiyon dersi veriyor dosyanin icinde
ben 8saat surdum ve her seferinde 2saat suruyorum en son direksiyon dersim 15haziran bitti yani
hoca iyi suruyorsun fakat hizili suruyorsun dedi sinav gunu de tavsiye etmiyor ve PARK offf biliyorum ama ya bir tik eksik ya bir tik fazla sinav gunu herseye kontrol ediyorlarmis aynalara bakip bakmadigi gosterge panele bakman lazim surekli sag sol on arka kontrol etmen lazim direksiyon hakimiyeti vites hakimiyetin herseyiiii
hoca bana direksyion sinavi 28haziran demisti ama ??
rabbim hepimize kolaylik sabir versin insallah hepimiz aliriz ve bir offf cekeriz
aeo
ay canım ya ben eylüldeki sınava girmeyi planladım....
ama sen direksiyon için böyle yazınca.....
bende bir de dikkat eksikliği var....
yanımda biri olupta sürekli kontrol ettiğini grdükçe daha çok hata yaparım gibi geliyor....
bir yandan da herkes alıyor bende alırım diyorum......
vallah sakin olman lazim canim sonucta o mufetis onun icin oturuyor oraya sana bakmak icin
ama rahat olursan sorun olmaz insallah sen icini ferah tut
haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah......
kurs dışında araba kullanma deneme yapma şansın varsa sürekli çalış canım....
bende oyle yapiyorum zaten surekli kulaniyorum sorun yok dedigim gibi PARK TA sorun ya cok hizli giriyorum ya cok yavas sonra 4 denemeden sonra yapiyorum insallah sinavda oyle olmaz cunku tek hakkin var
sen kulaniyormusun araba ??
ayy bende çok korkuyorum bende daha 2 gun oldu direksiyon dersım pazartesı tekrar başlıycak perşembeye kadar banada hocam iyisin diyor ama 1 kere park yaptık ama ondada 3 kerede anca gırdım ne yapacam hiç bilmiyorum yazılı sınavdan da korkuyorum sen nasıl çalışıyorsun canım ben geçmış soruları çözmeye çalışıyorum ay rabbım hepımıze yardım etsıniyi geceler kizlar
haftaya sinav var allah hepimize kolaylik versin
ben ankarada oturuyorum kurs 12saat direksiyon dersi veriyor dosyanin icinde
ben 8saat surdum ve her seferinde 2saat suruyorum en son direksiyon dersim 15haziran bitti yani
hoca iyi suruyorsun fakat hizili suruyorsun dedi sinav gunu de tavsiye etmiyor ve PARK offf biliyorum ama ya bir tik eksik ya bir tik fazla sinav gunu herseye kontrol ediyorlarmis aynalara bakip bakmadigi gosterge panele bakman lazim surekli sag sol on arka kontrol etmen lazim direksiyon hakimiyeti vites hakimiyetin herseyiiii
hoca bana direksyion sinavi 28haziran demisti ama ??
rabbim hepimize kolaylik sabir versin insallah hepimiz aliriz ve bir offf cekeriz
aeo
ayy bende çok korkuyorum bende daha 2 gun oldu direksiyon dersım pazartesı tekrar başlıycak perşembeye kadar banada hocam iyisin diyor ama 1 kere park yaptık ama ondada 3 kerede anca gırdım ne yapacam hiç bilmiyorum yazılı sınavdan da korkuyorum sen nasıl çalışıyorsun canım ben geçmış soruları çözmeye çalışıyorum ay rabbım hepımıze yardım etsın[/QUO
canim bende yeni direksyon dersim vardi park yaptim bolca iyi gecti bu sefer ama sinav heycaniyla ne olur bilmiyorumhocam banada cok iysi dedi belki dedi iyi kulandigi gorur parki fazla sorun etmezler dedi eger yapamasan dedi sormadan birdaha dene dedi birsey demezeler dedi
bende hep cikmis sorulari cozuyorum ayri ayri sitelerde acikcasi sinavdan pek korkmuyorum ama insallah rahatlikla aliriz hep ayni sorular cikiyor en fazla yaptigim 6hata sonra yaptigim hatalari yazip ezberliyorum insallah bir an once atariz su ehliyet stresimizi ustumuzden