Yeni ehliyet alacak veya almaya hazırlanan varmı??

çok sağol canım..........
umarım hiç sorun yaşamadan ehliyetini alırsın......
moral verdin bana......
ehliyet almak artık zorlaştı devamsızlık yapılamaz felan diyorlardı.....demek ki hep lafta.......
tekrar sağol canım....
iyiki sana sormuşum....
sevgiler.....

normalde yasal değil bu ama idare ediyoruz dediler bize. öbür türlü nasıl mümkün olacak ki, insanların çoğu haftanın altı günü çalışıyor zaten, o zaman onlar ölsün ehliyet alamasın bir daha. sıkı tuttukları şey direksiyon sınavı ve onun dersleri önceden her kurs kafasına göre program yaparken şimdi direksiyon ders saatinin alt sınırı var artık direksiyon sınavı da daha zor.. ben ne zaman umutsuzluğa düşsem bunca insan almış ben mi alamayacağım diyorum öz güvenim yerine geliyor valla.

benim de bebeğim var onunla nasıl gideceğim direksiyon derslerine ve sınavına kara kara düşünüyorum valla.

allah hepimize kolaylıklar versin,inşallah iyi sürücüler oluruz:)

selam yazılı sınavı geçtım,dıreksıyon sınavı yalan oldu malesef 8 aylık hamıleydım arabaya bındım acayıp ateş bastı karnım kasıldı 2 dkka sonra ındım ben süremıcem dıyerek 2. sınavada gırmek ıstemedım açıkcası.şimdi şöyle dıyım sana bı kere yazılı sınava gırıp geçersen 4 kere dıreksıyon sınav hakkın var dıyelımkı o 4 tanede geçemedın,2. hak olarak bi 4 tane daha dıreksıyon sınav hakkın oluyo.Her kaldığın sınav başına para ödüyosun kursuna göre değişiyo.Mesela ben son 2 hakkımı kullanıcam agustosta öncekılere gıremıcem bebekten dolayı.temmuz başı s bı kursa gıt bılgı al kayıt ol hem çalışmak içinde daha çok vaktın olur.

Bende derslere gitmiyorum. direksiyon derslerine de haftaya baslıcam öyle ayarladım benide direksiyon sınavı korkutuyor su dersler baslasada rahatlasam Ben istanbuldayım canm sen ?

Hayır daha girmedim. yazılı sınav 14 haziranda. 24 hazıranda acıklancak. direksiyon sınavıda 5 temmuzda

canım başarılar diliyorum......
bende eylüldeki sınava yetişmeyi planlıyorum.......
temmuz başı gibi kursa kayıt yartıracağım....
dilerim tüm sınavların güzel geçer....
iyi haberlerini alırız....

Bende derslere gitmiyorum. direksiyon derslerine de haftaya baslıcam öyle ayarladım benide direksiyon sınavı korkutuyor su dersler baslasada rahatlasam Ben istanbuldayım canm sen ?

Ben de istanbuldayim canım, fatih içinde bi kursa kaydoldum. Iki kere kullandim araba, baba gozetiminde, cok zor degil ama ciddi pratik ve sogukkanlilik gerekiyor bence. E bunlar da boş arazide oluyor ama trafikte nasil olacak bilmem:) bi de artik galiba ciddi ciddi akan trafikte yapiyorlarmis sinavi, gerci önceden nasildi bilmiyorum ama.. benim de cenem düştü bi kader ortagi bulunca, benim nerdeyse tüm arkadaslarim yaş 20 demeden bu ehliyet isini hallettiler, bi biz kaldik valla

Hayır daha girmedim. yazılı sınav 14 haziranda. 24 hazıranda acıklancak. direksiyon sınavıda 5 temmuzda

selam bende 14 hazıranda gırıcem sınava direksıyon derslerımızde balaşladı hocam gayet ıyısın dıyor ama ben tırsıyorum çok umarım hepımız geçerız

Aminnn inşallah darısı hepimizin basınaa

Ben boşta takılıyodum biseylerle uğraşayım bari ehliyetim olsun die yazıldım ama hemen ardından yogunlasmaya başladım işe girdim felan hepsi bi anda oldu .. olsun hepsini birden atlatırım inşallah trafikte yapıyolar sınavı evet.. herkes kolay zamanda aldı ehliyetini biz zorlaştığında alıcaz

iyi geceler kizlar
haftaya sinav var allah hepimize kolaylik versin
ben ankarada oturuyorum kurs 12saat direksiyon dersi veriyor dosyanin icinde
ben 8saat surdum ve her seferinde 2saat suruyorum en son direksiyon dersim 15haziran bitti yani
hoca iyi suruyorsun fakat hizili suruyorsun dedi sinav gunu de tavsiye etmiyor ve PARK offf biliyorum ama ya bir tik eksik ya bir tik fazla sinav gunu herseye kontrol ediyorlarmis aynalara bakip bakmadigi gosterge panele bakman lazim surekli sag sol on arka kontrol etmen lazim direksiyon hakimiyeti vites hakimiyetin herseyiiii
hoca bana direksyion sinavi 28haziran demisti ama ??
rabbim hepimize kolaylik sabir versin insallah hepimiz aliriz ve bir offf cekeriz
aeo

ay canım ya ben eylüldeki sınava girmeyi planladım....
ama sen direksiyon için böyle yazınca.....
bende bir de dikkat eksikliği var....
yanımda biri olupta sürekli kontrol ettiğini grdükçe daha çok hata yaparım gibi geliyor....
bir yandan da herkes alıyor bende alırım diyorum......

vallah sakin olman lazim canim sonucta o mufetis onun icin oturuyor oraya sana bakmak icin
ama rahat olursan sorun olmaz insallah sen icini ferah tut

vallah sakin olman lazim canim sonucta o mufetis onun icin oturuyor oraya sana bakmak icin
ama rahat olursan sorun olmaz insallah sen icini ferah tut

haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah......
kurs dışında araba kullanma deneme yapma şansın varsa sürekli çalış canım....

haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah......
kurs dışında araba kullanma deneme yapma şansın varsa sürekli çalış canım....

bende oyle yapiyorum zaten surekli kulaniyorum sorun yok dedigim gibi PARK TA sorun ya cok hizli giriyorum ya cok yavas sonra 4 denemeden sonra yapiyorum insallah sinavda oyle olmaz cunku tek hakkin var
sen kulaniyormusun araba ??

bende oyle yapiyorum zaten surekli kulaniyorum sorun yok dedigim gibi PARK TA sorun ya cok hizli giriyorum ya cok yavas sonra 4 denemeden sonra yapiyorum insallah sinavda oyle olmaz cunku tek hakkin var
sen kulaniyormusun araba ??

malesef......
cesaretim de yok şuan.....
kursa başlayınca illaki zorlayacağım kendimi.....
benim şansım daha az yani.....

ayy bende çok korkuyorum bende daha 2 gun oldu direksiyon dersım pazartesı tekrar başlıycak perşembeye kadar banada hocam iyisin diyor ama 1 kere park yaptık ama ondada 3 kerede anca gırdım ne yapacam hiç bilmiyorum yazılı sınavdan da korkuyorum sen nasıl çalışıyorsun canım ben geçmış soruları çözmeye çalışıyorum ay rabbım hepımıze yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…