- 17 Şubat 2015
- 7.455
- 19.492
bu min fiyat bu arada. Daha ucuzu yok, pahalıları var.Yuhhh bız de c.tesi gidip kresle konuşacağız. Bir de bizimkiler ikiz. Allaaaah felaket. İnşallah böyle astronomik rakamlar demezler. Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu min fiyat bu arada. Daha ucuzu yok, pahalıları var.Yuhhh bız de c.tesi gidip kresle konuşacağız. Bir de bizimkiler ikiz. Allaaaah felaket. İnşallah böyle astronomik rakamlar demezler. Amin
Sene içinde yapılacak her aktivite ekstra ücrete tabii maalesef, en başında söylediler bize. Hamama giren terler diyorumBizimkinde ekstra seni icinde ozel gunler icin kiyafet su bu aldiriyorlar burdaki ugur koleji sizden sene basinda aliyoruz sene icerisinde bi tl bile talep etmiyoruz hersey dahil demisti ama ogretmenimizi sevdigimizden gidemedik orasi ayri
Eğitimde yaptılar da kirtasiyede yapmazlar. Keşke olsa. Ama olsa da iki bin inerlerİkiz olunca indirim yapiyolar desem icin biraz ferahlar mi acaba
Bizimki aktivete yapmiyor kucuk oldugu icin ama sagolsunlar sene basinda forma parasi alip hic giydirmiyorlar Allaha sukur formalari satarken ozel gunlerde hepsinin rengi var giyicekler ama her ozel gunde link geldi bastan asagi tekrar tekrar aldik herseyi okul formasi kreste zaten sacmalik ta sattiniz madem e bi giyselerdiSene içinde yapılacak her aktivite ekstra ücrete tabii maalesef, en başında söylediler bize. Hamama giren terler diyorum
Aynen 1 milyon TL ye kadar kolejler var. Ben Ted koleji ile görüşmüştüm, 50 bin TL civarında daha pahalıydı, uzak olduğu için serviste kullanacaktık. Bu nedenle vazgeçtik, en yakın okula yazdırdık.bu min fiyat bu arada. Daha ucuzu yok, pahalıları var.
İkisi bolusur kullanirlar biz bitane alalim deEğitimde yaptılar da kirtasiyede yapmazlar. Keşke olsa. Ama olsa da iki bin inerler
Bu dediğiniz çok sıkıntılı gerçekten...formalarda çok ucuz değil, bende çok sinir olurdum yalan yokBizimki aktivete yapmiyor kucuk oldugu icin ama sagolsunlar sene basinda forma parasi alip hic giydirmiyorlar Allaha sukur formalari satarken ozel gunlerde hepsinin rengi var giyicekler ama her ozel gunde link geldi bastan asagi tekrar tekrar aldik herseyi okul formasi kreste zaten sacmalik ta sattiniz madem e bi giyselerdi
Valla benim de 1 ve 2 sınıf.Yuhhh bız de c.tesi gidip kresle konuşacağız. Bir de bizimkiler ikiz. Allaaaah felaket. İnşallah böyle astronomik rakamlar demezler. Amin
Ay kesinlikle kardeş kardeş paylaşsinlarİkisi bolusur kullanirlar biz bitane alalim de
Oldum da noldu kendimi yiyip ogretmenimiz i seviyoruz cocugumuz daha onemli diyip yine ekmegine yag surduk ah ahh salak yerine koymuyolar mi ona sinir oluyorum aslindaBu dediğiniz çok sıkıntılı gerçekten...formalarda çok ucuz değil, bende çok sinir olurdum yalan yok
Benim büyük 4. Sınıf. Özel okul gibi yeni bina, proje okulu. Tam gun. İşime sıkıntı degil. Öğretmenimiz maşallah diyeyim ozeldekinden bile ilgili. Yazın bile ödev takibi yaptı ki ödevleri de test çöz bilmem ne değil hep arastirma, öğrenme, doğa araştırması vs seklindeydi. Defter tuttuk gün gün. Darısı ikizlerime de olsun. Ben de devlette öğretmenim. Özelde de kimseye kuş tutturmuyorlar çevrem de görüyorum. Biz de öğretmen olarak ozveriliyiz. Belki ozeldekinden bile daha cok. Bu fiyatlari keşke öğretmenlerinin maaşlarına yansıtsalarda onların da yüzü gülse...Valla benim de 1 ve 2 sınıf.
300 bin iki çocuğun eğitim ve yemek ücreti.
30-30 toplam kitap ve kıyafetleri.
Bu yıl 360 bin tuttu.Dönem içi etkinlikler,çantası ıvır zıvırı derken 400 diyorum artık.
Umarım eğitimleri güzel gider tüm çocuklarımızın bu kadar uğraşmamız hep onların geleceği için.
Ted eğitim ücreti ne kadar acaba? Ben batıda bir ilçedeyim ama ilerideki yıllarda büyükşehir düşünüyorum ücret farkı çok yüksek mi merak ettim.Eğitim+yemek 150 bin bizim şuan bir çocuk. Bu fiyattan daha yüksek mi?Aynen 1 milyon TL ye kadar kolejler var. Ben Ted koleji ile görüşmüştüm, 50 bin TL civarında daha pahalıydı, uzak olduğu için serviste kullanacaktık. Bu nedenle vazgeçtik, en yakın okula yazdırdık.
Devletin sıkıntısı sınıfların aşırı kalabalık olması. Benim de çok beğendigim hatta öğretmenlerinde oraya gitsin dediği bir devlet okulu var. Fakat benim çocuğum 4 sene uyaran eksikliği nedeni ile özel eğitime gitti. 45-50 kişilik sınıfa koyamazdim. Şartlar farklı olsaydı ilkokul için devleti düşünebilirdim.Benim büyük 4. Sınıf. Özel okul gibi yeni bina, proje okulu. Tam gun. İşime sıkıntı degil. Öğretmenimiz maşallah diyeyim ozeldekinden bile ilgili. Yazın bile ödev takibi yaptı ki ödevleri de test çöz bilmem ne değil hep arastirma, öğrenme, doğa araştırması vs seklindeydi. Defter tuttuk gün gün. Darısı ikizlerime de olsun. Ben de devlette öğretmenim. Özelde de kimseye kuş tutturmuyorlar çevrem de görüyorum. Biz de öğretmen olarak ozveriliyiz. Belki ozeldekinden bile daha cok. Bu fiyatlari keşke öğretmenlerinin maaşlarına yansıtsalarda onların da yüzü gülse...
Darıca Ted koleji için fiyat aldım, sınıf bazinda değişiyor ama kitaplar hariç 240-270 bin bandında demişlerdi.Ted eğitim ücreti ne kadar acaba? Ben batıda bir ilçedeyim ama ilerideki yıllarda büyükşehir düşünüyorum ücret farkı çok yüksek mi merak ettim.Eğitim+yemek 150 bin bizim şuan bir çocuk. Bu fiyattan daha yüksek mi?
Verdiğin 20 bin eline gelen tuvalet kağıdı rulosuna yapılmış bir parça el işi kağıdıBizim kreşe (kolej değil butik) 20 bin kirtasiye istediler bebemin eline altın varaklı kağıt vermelerini bekliyorum
Hem o hem de bulunduğun mahalle sosyoloji kültürel anlamda düşükse maalesef çocuğu o ortama sokmak istemiyorsun. Bizim durum o. Sınıflar 35-45 kişi zaten ayrıca veliyle çocukla muhatap olamıyorsan seviyeler çok düşük.Devletin sıkıntısı sınıfların aşırı kalabalık olması. Benim de çok beğendigim hatta öğretmenlerinde oraya gitsin dediği bir devlet okulu var. Fakat benim çocuğum 4 sene uyaran eksikliği nedeni ile özel eğitime gitti. 45-50 kişilik sınıfa koyamazdim. Şartlar farklı olsaydı ilkokul için devleti düşünebilirdim.
ya tartışılır pazarlık yapılır aslında da çocuğa iyi baksınlar diye insan dişini sıkıyor. Bütün yıl fotokopisi kağıdı kalemi ebadı hepsini en pahalısından alsa harcayacağı bugünün parasıyla 5 bindir. Aylık olarak ikişer bin fazla alıp kestiği faturayı oradan çıkarıyor, kayıt dışı ekonomi.Verdiğin 20 bin eline gelen tuvalet kağıdı rulosuna yapılmış bir parça el işi kağıdı
Bilmez miyim 2 çocukla 4 kere geçtim bu yoldan. Sadece son kreşimiz liste vermişti kendiniz gidin alın diye. Her çocuk sadece kendi eşyalarını kullanmıştı. Sene sonunda da kalan her şeyi paket yapıp bize geri vermişlerdi. O da son olduya tartışılır pazarlık yapılır aslında da çocuğa iyi baksınlar diye insan dişini sıkıyor. Bütün yıl fotokopisi kağıdı kalemi ebadı hepsini en pahalısından alsa harcayacağı bugünün parasıyla 5 bindir. Aylık olarak ikişer bin fazla alıp kestiği faturayı oradan çıkarıyor, kayıt dışı ekonomi.