Yeni duvar boyaları

sodi-certila

evli-mutlu-çoçuklu olucak
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.296
5
116
İstanbul
iccephe_renk_3.gif
hanımlar marhsall boyanın tiramisu-karamel-kum beji ve kesekağıdı renklerini özellikle salon için öneririmmmdelikafadulden

evlerde çok modern havalar yaratıyorlarrr
ama özellikle altına alçı astar geçilen duvarlarda daha güzel duruyorrrrr

vanilya çiçeği rengini tavsiye ederim çok hoş bi renk.ben büromu vanilya çiçeğine boyattım.her yerde kum beji görmekten sıkılmıştım çünkü.iyi ki de boyatmışım:)
siyah koltuklara şarabi pembe çok güzel gidiyor.sizce arkadşlar?salon koltuk takımım siyah çnkü.bi duvaını şarabi pembe 3 duvarını buz beyaz düşünüyorum.nasıl?

benm butun evimm vanilya çiçeği mukemmel bi renk çok sevdimm çok beğendimm.. bakmaya doyamıorumm..mobilyalarımm ve e koltuklarım koyu renk onlarıda çok ii gösterdi..

bu arada bence mobilyalara göre boya kullanılmalı eğer açık renk mobilya ise koyu renk boyalar koyu renk mobilyaya açık renk boyalar ii gidiorr..
dekorasyonda zıt renkleri sevıorumm..

salonum kum beji modern döşenen evlerde hoş duruyor çünkü soğuk bir renk aslında .yatak odamda tiramisu ben ton olarak beğendim ama benim yatak odası takımıma hiç uymadı maalesef=(

Kızlar kapılarım beyaz o yüzden o bölgeye daha koyu olan titamisuyu kullanıcamki kapıda kendini göstersin..
Iç duvarlarıda kum bejine boyamayı düşünüyorummm.önce boya altına alçı astar geçirecem ki boya daha şık ve mmodern dursunnn

haftasonu oturma odamızı kum beji yaptık. şahane aydınlık ve çok ciddi bir renk. evin havasını değiştirdi resmen. mobilyalar ve perdeler daha canlı duruyor sanki.

salon ve hol kum beji yaptırdım marshall ın ama alkasız bir renk kum beji ile alakası yokk...daha çok şanpanya rengine daha yakın...boyacımı hatalı benmi anlayamadım.kötü görünmüyorr ama istediğim renk olmadıı....

Back
X