Yeni doktor arayışındayım yardımlarınızı bekliyoruuum!!

Ben de Meltem Çilingir'e oldum ameliyatımı. Hiç bir sorun yaşamadım herşey istediğim gibi oldu. Tavsiye ederim..

ameliyata karar vermek zor sonra doktor secimi sonrada sonuclar insanı strese sokuyor kepçe kulak ameliyatında iyi bir cerrah tanıyan varmı istanbulda

Benim doktorum Barış Çakır ekim ayında doktorum programına katılmıştı ve orda kepçe kulak ameliyatına ihtiyacı olan bir kızın ameliyatını yapacaktı, kendisinin bu konuda da çok iyi olduğunu biliyorum tavsiye ederim

ameliyata karar vermek zor sonra doktor secimi sonrada sonuclar insanı strese sokuyor kepçe kulak ameliyatında iyi bir cerrah tanıyan varmı istanbulda

barış çakır karşı yakadaydı sanırım. anadolu yakasında tavsiye edebilecegin bir doktor var mı burcu ? o kadar yoğunum ki karşıya geçmeye ayıracak vaktim bile yok malesef

Anadolu yakasında benim doktorum Hasan Fındık ı tavsiye ederim Bende avrupa yakasında oturuyorum ama Hasan beyin başarılı sonuçlarını görünce yol,uzaklık hiç gözüme gelmedi dogrusu.Hasan beyin muayenehanesi Bagdat Caddesinde,Şaşkınbakkalda Boyner magazasının karşısında canım..

süpersin :) yeri iyiymiş. acaba pazar günü çalışır mı

süpersin :) yeri iyiymiş. acaba pazar günü çalışır mı

bu arada sen kaça yaptırdın arzum ?

Canım pazar günü sanmıyorum açık oldugunu.Ama arayıp sor yinede istersen..ben geçen sene yaptırdım canım.5000 ytl ye olmuştum bu ameliyatı.Şu anda 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorum.En müsait zamanda randevu alıp görüşmeni öneririm.Ameliyat önceki görüşmelerden ücret alınmıyor canım

çok sağol bilgilendirme için. ameliyat öncesi ücret almaması hoşuma gitti :) en yakın zamanda gidicem. hatta web sitesinden randevu için mesaj bile attım. yazın ameliyat olmak sence iyi fikir mi

çok sağol bilgilendirme için. ameliyat öncesi ücret almaması hoşuma gitti :) en yakın zamanda gidicem. hatta web sitesinden randevu için mesaj bile attım. yazın ameliyat olmak sence iyi fikir mi

Canım forumda yazın ameliyat olan arkadaşlar var,bir sıkıntı yaşamadıklarını söylüyorlar.Ben Şubat ayında ameliyat omuştum.Yaz ayına iyileşmiş olarak girdim.Denizin,güneşin tadını bol bol çıkardım tabi..Hangi ay ameliyat olmayı düşünüyorsun Hee bu arada randevu aldıgın zaman bilgilendir beni..O.K..

aslında ameliyat sonrası yaşananları okuyunca sıcakta pek çekilmez gibi duruyor :) yaz sonu gibi yaptırmak istiyorum o yüzden. randevu alır almaz bilgilendiririm seni :) senin önerdiğini de söylerim doktora

aslında ameliyat sonrası yaşananları okuyunca sıcakta pek çekilmez gibi duruyor :) yaz sonu gibi yaptırmak istiyorum o yüzden. randevu alır almaz bilgilendiririm seni :) senin önerdiğini de söylerim doktora

Bak beni söylersen ekstra indirim kazanırsın söyliyim Canım yaz sonu gibi yaptırırsan rahat olabilir.Zaten dedigin tarih sonbahara geliyor sanırsam,öylemi??

Canım o zaman sanaaaa tabi ki Naci Çelik i tavsiye ediyorum kesinlikle işinin ehli bir doktor ben göğüs büyütme ameliyatını Barış beye olmasaydım Naci Çelik e olurdum..Kepçe kulak ameliyatı yaptığını da duymuştum Naci Çelik' in. Gidip bir görüş bakalım tatlım

barış çakır karşı yakadaydı sanırım. anadolu yakasında tavsiye edebilecegin bir doktor var mı burcu ? o kadar yoğunum ki karşıya geçmeye ayıracak vaktim bile yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…