- 14 Mart 2011
- 462
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Dr Eser'den vazgeçtim kzılarr yaaa, ilk başlarda da dedğim gbii hiiç içime sinmedi onun bana önerdikleri , bugün Hasan beyi güler yüzlülüğünü de gördükten sonra ben Eser hanıma olamam dedim...
Ben bugün HASAN BEYE GİTTİM KIZLAAARRR HEPİNİZE DUYRULURR!! BANA SÖYLEDİKLERİNİ YAZIYORUM LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUUUMMM!!
Hasan bey bana, Mentor markayı önerdi FD onayı olan tek protez dedi, daha güwendğim daha çok memnun kaldığm protez dedii, hiç şikayet almadım dedi.. Sonra, memem olmadığı için damla sana olmaz üstlerin boş olur dedi(.. (Eser'de öyle demişti) Yuvarlak protez olur ve KAS ALTINA yaparım dedi. Ben dedim KAS ZARI ALTI olmaz mı diye,sana olmaz dedi.. doğal durmasını istiyorsan kas altı olur , 300cc'ye kadar denerim dedi. dedim çok büük istemiorum, ameliyat esnasında ben hangisini uygun görürsem onu takıcam dedi.. Ama bi resim filan göstermedği için böyle nasıl bir meme olacak hayalini kurmak çok zor yaaa
Yani doktor ben seni anladım nsl istedğini dese de, ben onun bana uygun gördğünü ya ben uygun görmezsemmBana bri resim filan da göstermedii, hastalarından weya nasıl olacağına dair bir resim göstermedii... böylee nsl bişey oalcağına daiir hiç bir fikrim yook yaaa
Eger meme dokun yoksa evet kas altı sana daha uygun olur evet,benim alt kısımda dokum vardı,o yüzden gayet dogal durmuştu kas zarı altı.Resim olayına fazla takılma bence,internette birsürü ameliyat öncesi ve sonrası çekilmiş birsürü resimler var,sen oradan fikir alabiliyormusun tam olarak arkadaşım??Sonuçta hepimiz daha öncesinden resimde görsek ameliyattan sonra nasıl bir görüntüyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz tabi,öyle degilmi.Mesela bende 350cc nin duruşu asla sendeki gibi aynı durmaz,resimlerdeki insanlardada aynı böyledir,o insana çok yakışmıştır ama sana yakışmamıştır.Aynı elbise gibi,bir elbise belki bana çok yakışır ama sana yakışmaz,vücut yapılarımız aynı degildir çünkü.Sonuçta isteklerimizi doktora çok iyi anlatmamız gerekiyor,doktor senin istedigini iyi anlarsa ona göre bir gögüs yapar,kendimizi onlara emanet etmekten başka çaremiz yok sonuçta.Sonuçta bir doktora kendini emanet edeceksin,önemli olan kendini ifade edebilmen tatlım.Kafan evet karışmıştır,senin için hangi doktorun söyledikleri daha mantıklı geliyorsa onu seçeceksin.Sonuçta doktor onlar,bizden daha iyi biliyorlar neyin ne oldugunu..
Hasan bey bana eger kas altını önerseydi ben de o yöntemle ameliyat olurdum.Burada son söz tabiki doktorların,ona biz karar veremeyiz.Önemli olan doktorun iyi,dogal ve bizim istedigimiz büyüklükte protezi takıp,bizi mutlu etmesi degilmi.Doktor resim göstermedi diye takılma bencede,arkadaşımızın dedigi gibi hangi doktor iyi,başarılı geçmemiş bir resmi ameliyat olacak hastaya gösterirki??Ve o resim üzerinde fotoshop yapmadıgı ne malum,bunlara nasıl güvenebilirsin.Sen bana msn adresini ver,ben sana birsürü resim gönderirim yani..İstedigin resim olsun...
Canım özelden sana yazdım dedigim sitenin adresini,resimlere bakarsın.Begendigi resmin üzerini tıkla,hastaya kaç cc protez takıldıgı çıkacak.Bu site senin çok işine yarayacak,benim çok işime yaramıştı.Bu site sayesinde 400cc ye karar vermiştim ben.