Yeni doktor arayışındayım yardımlarınızı bekliyoruuum!!

Sweet_Brave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
462
0
Ben bugün HASAN BEYE GİTTİM KIZLAAARRR HEPİNİZE DUYRULURR!! BANA SÖYLEDİKLERİNİ YAZIYORUM LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUUUMMM!!

Hasan bey bana, Mentor markayı önerdi FD onayı olan tek protez dedi, daha güwendğim daha çok memnun kaldığm protez dedii, hiç şikayet almadım dedi.. Sonra, memem olmadığı için damla sana olmaz üstlerin boş olur dedi (.. (Eser'de öyle demişti) Yuvarlak protez olur ve KAS ALTINA yaparım dedi. Ben dedim KAS ZARI ALTI olmaz mı diye,sana olmaz dedi.. doğal durmasını istiyorsan kas altı olur , 300cc'ye kadar denerim dedi. dedim çok büük istemiorum, ameliyat esnasında ben hangisini uygun görürsem onu takıcam dedi.. Ama bi resim filan göstermedği için böyle nasıl bir meme olacak hayalini kurmak çok zor yaaa

Yani doktor ben seni anladım nsl istedğini dese de, ben onun bana uygun gördğünü ya ben uygun görmezsemm Bana bri resim filan da göstermedii, hastalarından weya nasıl olacağına dair bir resim göstermedii... böylee nsl bişey oalcağına daiir hiç bir fikrim yook yaaa

ben cok doktor gezdim ve eser hanıma karar verdim..arion protez kullanması(arion için cok yumusak ve hızlı sekil alıyo deniyor),kas zarı altına yapması,gezdigim doktorlar içinde en uygun fiyatı vermesi bana bu kararı verdirtti...
sen neden eser hanımdan vazgectin??elektrik mi alamadın canım???yoksa ters gelen baska birşey mi oldu??,ben 1 hafta sonra ameliyat olucam..
kas altı yaptırma derim cok acı veriyormus..benim de gögüslerim hiç yok ama kas zarı altından olucam...

kızlar bu ameliyata nasıl karar verdiniz ben çok korkuyorum bi karar verebilsem hemen gidip yatıcam masaya ama karar veremiyorum yaa dün yine çamaşır magazasında alt üst oldum oofff offf akıl verin nolur çıldırcam.

canım korkulacak bir şey yok..cok zor bi ameliyat degil hatta cok basit..önemli olan doktoruna karar verebilmek..bende o konuda kafayı yiyorum...

Haklısın canım endişe etmekte..Hasan beyin tarzı bu..bende çok ikilem yaşamıştım..ama artık o kadar görüşme yapmıştım ki halim kalmamıştı..bahar ayında yaptırmak yazada hazır olmak istiyordum..valla bende öyle girdim ameliyata..çok korkma arkadaşım..her yaptıran memnun..kimi barışa kimi naciye kimi hasana vb yaptırmış..pişman olana rastlamadım..yaza sıcaklara az kaldı..iç sesini dinle biraz..sevgiler

hayırlısı olsun canım.artık karar vermene sevindim.en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyorum.

Eger meme dokun yoksa evet kas altı sana daha uygun olur evet,benim alt kısımda dokum vardı,o yüzden gayet dogal durmuştu kas zarı altı.Resim olayına fazla takılma bence,internette birsürü ameliyat öncesi ve sonrası çekilmiş birsürü resimler var,sen oradan fikir alabiliyormusun tam olarak arkadaşım??Sonuçta hepimiz daha öncesinden resimde görsek ameliyattan sonra nasıl bir görüntüyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz tabi,öyle degilmi.Mesela bende 350cc nin duruşu asla sendeki gibi aynı durmaz,resimlerdeki insanlardada aynı böyledir,o insana çok yakışmıştır ama sana yakışmamıştır.Aynı elbise gibi,bir elbise belki bana çok yakışır ama sana yakışmaz,vücut yapılarımız aynı degildir çünkü.Sonuçta isteklerimizi doktora çok iyi anlatmamız gerekiyor,doktor senin istedigini iyi anlarsa ona göre bir gögüs yapar,kendimizi onlara emanet etmekten başka çaremiz yok sonuçta.Sonuçta bir doktora kendini emanet edeceksin,önemli olan kendini ifade edebilmen tatlım.Kafan evet karışmıştır,senin için hangi doktorun söyledikleri daha mantıklı geliyorsa onu seçeceksin.Sonuçta doktor onlar,bizden daha iyi biliyorlar neyin ne oldugunu..

bide şöyle düşün hangi doktor yaptığı kötü bir operasyonun sonucunu resimleyip gösterir ki..kim benim yoğurdum ekşi der..bence resim olayı tamamen şov..

Hasan bey doğru söylemiş,bende ağrı çekerim korkusuyla kas altı istemiyordum ama meme yapın,omuz genişliğin,kilon,boyun kısacası vücut yapınla alakalı yani bu tür şeyler tercih meselesi değil iyi bir doktor sana en uygunu neyse onu söyler ayrıca artık çoğu doktor klasik kasaltı uygulamıyor yani kasın kesilmesi diye birşey söz konusu değil..Kısacası sana güven veren bi doktor bulup çok fazlada düşünmeyeceksin resimdi şuydu buydu bakmanın bi anlamı yok zaten senin memen resimde gördüğün beğendiğin bi memeyle birebir aynı olmaz mümkünmü herkesin vücut yapısı meme yapısı farklı..

kızlar kendinizi güvendiğiniz bir doktora emanet edin.yöntemi kendiniz belirleyemezsiniz.çok biliyomus gibi doktora gidip, kas zarı altı olsun,yuvarlak olsun,300 cc den büyük olsun diye ısmarlama şeyler söylemeyin.tek bi yöntem iyi olsaydı,bukadar yöntem çıkmazdı.yöntemler hastadan hastaya değişir.

Duyulacak ağrı da ,ağrı eşiğiyle alakalı.Benim bünyem çok sağlamdır.acıya fazla duyarlı değilim.kolum kırılsa anca şişmeye başlayınca anlarım.e haliyle ameliyatım da cok normal geçti.3.cü gün odamı toparlamıştım.Dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım.Yani yarısı kas altı yarısı kas üstü.Hiç de öyle aman aman ağrılar olmuyor.Dual plan,Kas zarı , kas altı , kas üstü,hangi yöntemle olursa olsun haliyle göğüste bi gerginlik ve ağırlık hissedeceksiniz.bu her yöntemde geçerli.zaten başka da bi sıkıntısı yok.
Sadece gerginlik hissi oluyor.

SANDIĞINIZ GİBİ KAS KESİLMİYOR YANİ :)) BU ÇOK CAHİLCE Bİ DÜŞÜNCE.kasın altına konuluyor,ya da kasın üstüne.ya da kasın zarının altına.

Son düzenleme:
kızlar kendinizi güvendiğiniz bir doktora emanet edin.yöntemi kendiniz belirleyemezsiniz.çok biliyomus gibi doktora gidip, kas zarı altı olsun,yuvarlak olsun,300 cc den büyük olsun diye ısmarlama şeyler söylemeyin.tek bi yöntem iyi olsaydı,bukadar yöntem çıkmazdı.yöntemler hastadan hastaya değişir.

Duyulacak ağrı da ,ağrı eşiğiyle alakalı.Benim bünyem çok sağlamdır.acıya fazla duyarlı değilim.kolum kırılsa anca şişmeye başlayınca anlarım.e haliyle ameliyatım da cok normal geçti.3.cü gün odamı toparlamıştım.Dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım.Yani yarısı kas altı yarısı kas üstü.Hiç de öyle aman aman ağrılar olmuyor.Kas zarı , kas altı , kas üstü,hangi yöntemle olursa olsun haliyle göğüste bi gerginlik ve ağırlık hissedeceksiniz.bu her yöntemde geçerli.zaten başka da bi sıkıntısı yok.
Sadece gerginlik hissi oluyor.

SANDIĞINIZ GİBİ KAS KESİLMİYOR YANİ :)) BU ÇOK CAHİLCE Bİ DÜŞÜNCE.kasın altına konuluyor,ya da kasın üstüne.ya da bi bölümü kasın altına bi bölümü kasın üstüne gelecek şekilde.

Hasan bey bana eger kas altını önerseydi ben de o yöntemle ameliyat olurdum.Burada son söz tabiki doktorların,ona biz karar veremeyiz.Önemli olan doktorun iyi,dogal ve bizim istedigimiz büyüklükte protezi takıp,bizi mutlu etmesi degilmi.Doktor resim göstermedi diye takılma bencede,arkadaşımızın dedigi gibi hangi doktor iyi,başarılı geçmemiş bir resmi ameliyat olacak hastaya gösterirki??Ve o resim üzerinde fotoshop yapmadıgı ne malum,bunlara nasıl güvenebilirsin.Sen bana msn adresini ver,ben sana birsürü resim gönderirim yani..İstedigin resim olsun...

ARKADAŞLAAAARRR hepinize ayrı ayrıı teşekkür ederriiim çook saolun kızlaaaar
ne bileyim iştee hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz aslında , acaba tam istedğim olacak mı ,doğal olacakmı, ömürlük oalcak mı vs vs...

yaa işte Eser'in kas zarı altı uygun demesi, Hasan beyin kas altı uygun demesi, ister istemez kafamı karıştırdı ikiside bana yuwarlak protez olur dedi. zayıf olduğum için top gbi durmasından korkuyorum :84::84: kaç gündür kafayı yicem yaa, dünden beride şu kararsızlığım yüzünden ağlıyoruum kendime de sinir oluyoruumm

arzumcuum dediğin gbi işte hepimz doğal,iyi, istedğimz büyüklükte osln istiyoruz. amaa işte benim resimden kastım, Benim vücut tipe yakın birilerine takmış oldğu cc'leri görsem , hani diyelim birine 280cc takmış, diğerine 310 cc takmış vs.. ben de desem ki, yok 310 cc taktığnz büyük olmuş ben bukadr istemiorum, 280 cc aşağısında takmayın desem.

Anlatabiliyormuyum kızar, yani yaa ben Hasan beyin bana uygun gömrdğüne yaaa büyüükk olmuş derseem :18: hani fotoğraf meselesinde tabiki ordaki bayanla göğsümüz aynı olmayacak ama aşağı yukarı, göğüs çatalına bakarak , büyüklüğne bakarak bukadr olablr bu kadar olmasın diyebilsem , diyoruum. çook mu şey istiyoruummm

bu arada arzumcum bahsettiğin bu fotoğraflar hangi sitede , bakmak istiyorum yaa hiiç bakmadım belki iyi olur benim için bilmiorumkiii

Canım özelden sana yazdım dedigim sitenin adresini,resimlere bakarsın.Begendigi resmin üzerini tıkla,hastaya kaç cc protez takıldıgı çıkacak.Bu site senin çok işine yarayacak,benim çok işime yaramıştı.Bu site sayesinde 400cc ye karar vermiştim ben.

xxxxxxxxxx] bak bu hastaya 300cc protez kas altına koyulmuş.Önceki ve sonraki hali var.

Son düzenleyen: Moderatör:
aayyy arzuuuuummmm BENDEN BIKMADAN SIKILMADAN ,BANA YARDIM EDİYORSUUN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM YAAA

benimde bu kız gbi işte göğsüm. ama bu kzı biraz daha kilolu galiba. yuwarlak protez mi takılmış acaba? ayyy çooooooookk güzzeeeeeeeeell olmuuşş yaaaaaaaa

Sanırım artık Karar vermende bu resim etkili olmuştur artık değilmi İnşaLLahhh :81:

Sweetciiiiiiim her sey gönlünce olur insallah bir an önce kararini verir ve diledigin Cicislere kavusursun güzelim...

Resimdeki büyüklük cok dogal duruyor hatta biraz daha büyük olabilir gibi... tabii zevk meselesi.:26::26:

CNM Baris Beyle görüsecek misin daha ??? Merak ettim :44::44: ve Hasan Bey en erken ne zaman ameliyat icin gün veriyor ??? :97::97:

arkadasim bence de, burada onemli olan doktorla iyi bir iletisim kurabilmek, onun estetik algisina guvenip kendini ellerine teslim edebilecek kadar guvenmek. ben de bayagi arastiriyorum bu aralar. cikardigim sonuc su ki; bu konuda tek bir dogru yok, her doktorun ayri bir tarzi var. o yuzden farkli doktorlarla gorusunce kafanin karismasi cok normal. bizim internetten edindigimiz kisitli bilgi ile gidip bir doktora su yontemle, su kadar cc istiyorum demek gibi bir durumumuz olamaz, olmamali :) benim de nacizane tavsiyem, iyi iletisim kurabildigin ve hakkinda olumlu seyler duydugun bir doktora karar verip sonrasini ona birakmak... sana basarilar diliyorum :)

arzum bu arada sitenin bilgisini benimle de paylasir misin? cok tesekkurler :)

Arzucum banada özelden adresi yazar misin, bende büyüklük konusunda kararsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…