sağolun arkadaşlar dün doktora gittik doktor bebğimin karnına baktı gazı var dedi gaz damlası verdi karnına masaj yap dedi...
bende her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum gece uyumadan önce sıcak su koyuyorum ayak kısmına damlayı kullanmaya başladık birde rezene çayını bir iki çay kaşıgı oglumada veriyorum çayı sevdi birde dudaklarını yalıyor ki anlatama bakalım bunca şey den sonra nasıl olacak...
sağolun arkadaşlar dün doktora gittik doktor bebğimin karnına baktı gazı var dedi gaz damlası verdi karnına masaj yap dedi...
bende her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum gece uyumadan önce sıcak su koyuyorum ayak kısmına damlayı kullanmaya başladık birde rezene çayını bir iki çay kaşıgı oglumada veriyorum çayı sevdi birde dudaklarını yalıyor ki anlatama bakalım bunca şey den sonra nasıl olacak...
Azize maşallah kızına gaz olayı fenadır Allah kolaylık versin ama geçer yatış yönünüde arada bir değiştir bi sağ yan bi sol yan olarak ben arada bi yaşıyorum gazı ama çok şükür çıkarıyor olmadı ayağını kaldırıyorum masajdı rezeneydi geçiyor nuby nin anne gögsü gibi olan biberonunu al emmeden vazgeçmez sanmam aslında daha iiyisi gazı önleyen biberonlar ama emmeyi bırakmasınlar aman aman
benim bebiş 3aylık oldu gazı azaldı çok şükür...ben Sab kullandım...yaramadı sonra Zinco kullandık iyi geldi...gazlı bebek kolaydeğil valla...bende hergün rezene çayı içiriyorum.
Başlık güzel :)) yeni gördüm canım..
Bende rezene içiyordum hergün bir kupa hem sütü etkiliyor hem rahatlatıyor ama şimdi saolsun oğlum 5 dk müsade etmediği için yapamıyorum bir defasında cezveyi yaktım =D
mrb kızlar bebegimin gazı var demiştim doktorda damla vermişti.. ama farkettim ki bebegim kakasını yaparken zorlarnıyor saf zeytin yagı içirdim yarım çay kaşıgı yaptı kolayca arada yine sancı giriyor karnına bu zeytin yagının bir zararı olurmu acaba bilgisi olan var mı???
bu ne güzel başlık deneyimlerinizi okumak keyifli...
Ayyy çok yorgunummm..İşler bitmiyor yetiştiremiyorum ütüyü çok severdim ama artık hiç sevmiyorum oyy hiç bişeyi tamamlayamıyorum canımı okuyor valla benim kuzum başından ayrılmamı istemiyor yattığı yerde duruyor ama beni görmesi gerek..Sürekli konuşmamı istiyor konuşunca susuyor gülüyor sıpa =)))
mrb kızlar bebegimin gazı var demiştim doktorda damla vermişti.. ama farkettim ki bebegim kakasını yaparken zorlarnıyor saf zeytin yagı içirdim yarım çay kaşıgı yaptı kolayca arada yine sancı giriyor karnına bu zeytin yagının bir zararı olurmu acaba bilgisi olan var mı???
aYYY Allah sağlık versin ama sülük gibi hep oyun hep ilgi istiyor dermanım kalmadı hepimizin ortak sorunu sanırım :)Nasıl oyalayabiliriz bebeklerimizi eskiden böyle değildi akıllandıkca fena fena bişey oldu
hanımlar nasılsınız ben dogum yapalı 1 ay oldunormal dogum yaptım... netten biraz araştırdım da 40 gün sonrası ilişki çok oluyormuş aylarca olamayabiliyormuş korkmaya başladım acıkcası bu durumu yaşayanlar biraz bilği verebilirmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?