• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni doğum yapmış Anneler, gelin beraber bebişlerimizi büyütelim:)

Azize maşallah kızına gaz olayı fenadır Allah kolaylık versin ama geçer yatış yönünüde arada bir değiştir bi sağ yan bi sol yan olarak ben arada bi yaşıyorum gazı ama çok şükür çıkarıyor olmadı ayağını kaldırıyorum masajdı rezeneydi geçiyor nuby nin anne gögsü gibi olan biberonunu al emmeden vazgeçmez sanmam aslında daha iiyisi gazı önleyen biberonlar ama emmeyi bırakmasınlar aman aman

Son düzenleme:
kızlar, bebeğime 13 gündür önce meme sonra mama veriyorum. biberon ile. sizce biberona alışrı mı. mememde uyumaya alıştı. emip uyuyor.

sütüm mü az alışabilir doğal olan anne gögsü gibi olan biberonlar var ondan al ve umarım bi an önce mamayı kesersin

sağolun arkadaşlar dün doktora gittik doktor bebğimin karnına baktı gazı var dedi gaz damlası verdi karnına masaj yap dedi...
bende her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum gece uyumadan önce sıcak su koyuyorum ayak kısmına damlayı kullanmaya başladık birde rezene çayını bir iki çay kaşıgı oglumada veriyorum çayı sevdi birde dudaklarını yalıyor ki anlatama bakalım bunca şey den sonra nasıl olacak...

sağolun arkadaşlar dün doktora gittik doktor bebğimin karnına baktı gazı var dedi gaz damlası verdi karnına masaj yap dedi...
bende her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum gece uyumadan önce sıcak su koyuyorum ayak kısmına damlayı kullanmaya başladık birde rezene çayını bir iki çay kaşıgı oglumada veriyorum çayı sevdi birde dudaklarını yalıyor ki anlatama bakalım bunca şey den sonra nasıl olacak...

:)iyi maşallah iyi olsun tabii bi süre sonra damlaya gerek kalmaz inşallah

benim bebiş 3aylık oldu gazı azaldı çok şükür...ben Sab kullandım...yaramadı sonra Zinco kullandık iyi geldi...gazlı bebek kolaydeğil valla...bende hergün rezene çayı içiriyorum.

Azize maşallah kızına gaz olayı fenadır Allah kolaylık versin ama geçer yatış yönünüde arada bir değiştir bi sağ yan bi sol yan olarak ben arada bi yaşıyorum gazı ama çok şükür çıkarıyor olmadı ayağını kaldırıyorum masajdı rezeneydi geçiyor nuby nin anne gögsü gibi olan biberonunu al emmeden vazgeçmez sanmam aslında daha iiyisi gazı önleyen biberonlar ama emmeyi bırakmasınlar aman aman

sağol canmm...evet hiç kolay değil.

benim bebiş 3aylık oldu gazı azaldı çok şükür...ben Sab kullandım...yaramadı sonra Zinco kullandık iyi geldi...gazlı bebek kolaydeğil valla...bende hergün rezene çayı içiriyorum.

Başlık güzel :)) yeni gördüm canım..

Bende rezene içiyordum hergün bir kupa hem sütü etkiliyor hem rahatlatıyor ama şimdi saolsun oğlum 5 dk müsade etmediği için yapamıyorum bir defasında cezveyi yaktım =D

mrb kızlar bebegimin gazı var demiştim doktorda damla vermişti.. ama farkettim ki bebegim kakasını yaparken zorlarnıyor saf zeytin yagı içirdim yarım çay kaşıgı yaptı kolayca arada yine sancı giriyor karnına bu zeytin yagının bir zararı olurmu acaba bilgisi olan var mı???

Başlık güzel :)) yeni gördüm canım..

Bende rezene içiyordum hergün bir kupa hem sütü etkiliyor hem rahatlatıyor ama şimdi saolsun oğlum 5 dk müsade etmediği için yapamıyorum bir defasında cezveyi yaktım =D
:1: bende fırsat bulamıyom artık...
mrb kızlar bebegimin gazı var demiştim doktorda damla vermişti.. ama farkettim ki bebegim kakasını yaparken zorlarnıyor saf zeytin yagı içirdim yarım çay kaşıgı yaptı kolayca arada yine sancı giriyor karnına bu zeytin yagının bir zararı olurmu acaba bilgisi olan var mı???

canmm ağır gelir bence verme...

Ayyy çok yorgunummm..İşler bitmiyor yetiştiremiyorum ütüyü çok severdim ama artık hiç sevmiyorum oyy hiç bişeyi tamamlayamıyorum canımı okuyor valla benim kuzum başından ayrılmamı istemiyor yattığı yerde duruyor ama beni görmesi gerek..Sürekli konuşmamı istiyor konuşunca susuyor gülüyor sıpa =)))

mrb güzel anneler bende doğum yapalı 7 ay oldu sezeryanla kızım denizi dünyaya getirim biz çok şükür gaz sıkıntısını atlattık artık kendi rahatlıkla yapıyo ama ilk zamanlar çok fenaydı durum bende rahatlaması için metsil gaz damlası kullandım çok da faydası oldu meme emmeye devam ediyor şükür artık çorbalara ve diğer yiyeceklere başladık uzun ve yorucu bi maraton bizleri bekliyo allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı ve hayılı bebeişlerimiz olur inş.

Ayyy çok yorgunummm..İşler bitmiyor yetiştiremiyorum ütüyü çok severdim ama artık hiç sevmiyorum oyy hiç bişeyi tamamlayamıyorum canımı okuyor valla benim kuzum başından ayrılmamı istemiyor yattığı yerde duruyor ama beni görmesi gerek..Sürekli konuşmamı istiyor konuşunca susuyor gülüyor sıpa =)))

aynı sorun bendede var kızım beni görmezse başlıyo deli gibi ağlamaya her an yanında olmam gerek iş güç kalıyo haliyle ne yapıcamı bilemez oldum:S

Bizde de Zinco kakasını yapma sıklığını değiştirmişti bi hemen ilacı kestik.Gaz sancısı kötü ama kabızlık çok daha kötü.Zeytinyağını bizde kullandık ve işe yaradı.Ama benim kızım kakasını düzenli yaptığı için zeytinyağını sadece 2 defa verdik.

aYYY Allah sağlık versin ama sülük gibi hep oyun hep ilgi istiyor dermanım kalmadı hepimizin ortak sorunu sanırım :)Nasıl oyalayabiliriz bebeklerimizi eskiden böyle değildi akıllandıkca fena fena bişey oldu:(

aYYY Allah sağlık versin ama sülük gibi hep oyun hep ilgi istiyor dermanım kalmadı hepimizin ortak sorunu sanırım :)Nasıl oyalayabiliriz bebeklerimizi eskiden böyle değildi akıllandıkca fena fena bişey oldu:(

KEsinlikle ama kesinlikle katılıyorum..Sıpa odada iken sesi çıkmaz onunla ilginelip konuşunca amaaa odadan çıkayım kapıda seslenir olmadı sesi yükselir ağlar sıpa çok fenalar valla eşim çok çekeceğiz diyor..Ne zaman eşim sarılsa ya da ben eşime sarılsam kıskanır gibi homurdanmaya başlıyor sıpa =)) Çok tuhaf ama gerçekten dün mutfakta eşime sarıldım içerde görmedi bile duran çocuk ağlamaya başladı eşim hissetti diyor :D :60::60::60::60: Kıskanç olacak galiba paşammm annesini babasına bile çok görecek gibi :D

hanımlar nasılsınız ben dogum yapalı 1 ay oldunormal dogum yaptım... netten biraz araştırdım da 40 gün sonrası ilişki çok oluyormuş aylarca olamayabiliyormuş korkmaya başladım acıkcası bu durumu yaşayanlar biraz bilği verebilirmi...

hanımlar nasılsınız ben dogum yapalı 1 ay oldunormal dogum yaptım... netten biraz araştırdım da 40 gün sonrası ilişki çok oluyormuş aylarca olamayabiliyormuş korkmaya başladım acıkcası bu durumu yaşayanlar biraz bilği verebilirmi...

Sezeryan oldum normal doğum yapanlarında sıkıntı olduğunu duymadım Korkma temkinli dikkatli olursan bişey olmaz bende 40 gün sonra cinsel hayatıma devam ettim Çok korktum ama eşim dikkatli davrandı Bu olay senin sakin olman eşinin sana olan davranışıyla ilgili bence

Son düzenleme:
Back