Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yeni doğum yapan anneler kaç tane 0-3 ay takım aldınız? ya da kaç tane almamız lazım?

limonludondurmaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
61
6
28
kızlar ben şimdilik 4 tane 0-3 ay arası diye geçen takımlardan aldım. ama kaç tane alınması gerektiğinden emin değilim tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim

kızlar ben şimdilik 4 tane 0-3 ay arası diye geçen takımlardan aldım. ama kaç tane alınması gerektiğinden emin değilim tecrübeli arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim

0-3 ay tulumları fazla tercih etmeyin. Bebek kaç kilo doğar, ne kadar kilo alır pek bilinmediğinden bir kaç kez giyip elinizde kalabilir Biz genelde 3-6 hatta kalıba göre 6-9 aylıkları seçtik baştan biraz büyük gelir küçük gelmesinden iyidir biraz daha uzun kullanır

istediğim ilk 1 ay zorlanmamak sonra tekrardan alışveriş yapılacak nasılsa 1 aydan sonra büyüyolarmış genelde ve çok çabuk kirlenebiliyormuş kıyafetler. onun için şimdilik ilerisi için alışveriş yapmadık

canım benim 5 takım vardı ikisini 40 gün falan giyebildi sonra diğerlerini 3 aya doğru hep giydi tulumlara geçtik onlarda 3 aylık bebekler içindi ama tam geldi bi kaç kez giyebildi bence şimdiden hepsinden 2şer takım al hiç olmazsa bak mesela ilk aldığımız yer yeni doğan için 3lü patikli don satıyodu 1ini 3 aydan sonra diğer ikisini hala giydiriyorum bebeğim 6 aylık :) hoşuna gideni al bence nasılsa giyecek hepsini ama sakın bu büyük daha giymesine çok var diye dolabın bi köşesine sıkıştırma sonra giydiremeden büyür bebiş :)

bende öyle yapıyorum hoşuma gidenleri alıyorum illaki giydirecem aldıklarımı. her bebek farklıdır ama ilk zamanlar hepsini giyer bence büyüyünce de yenilerini alırız feda olsun bebişlerimize

Ben 5 takim almistim kizim 3.250kg dogdu surekli yikandigi icin yeterli geliyor fakat benim sanssizligim bebegimde Reflu var surekli kusuyordu dolayisiyla biraz zorlandim. Bence tibbi acidan bizim gibi problem olmazsa 5 takim yeterli gelir digerleri 3-6 aya uygun almistim kollarini katlayarak giydirdim sikinti yasamadim

Bebeğim ilk üç ay çok kustu 6-7 takımı vardı ve yeğenlerden kalan eskiler hepsini kullandım. Kusmazsa 4-5takım yeter ama illaki takım gerekmez tek tek alt pijama ve üst dış zıbın daişinizi görür. Hele bebek yaza denk gelecekse evde çıtçıtlı badi, Dışarda taytlı takımlar yeterli olacaktır diyorum. İhtiyaca göre almak en mantıklısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…