Bebek İkinci El yeni doğmuş erkek bebek için yardım etmek isteyen

memrem

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
27
1
613
50
Tokat
merhaba arkadaşlar,ihtiyaç sahibi bir ailenin erkek bebeği oldu.aileye eğer yardım etmek isteyen olursa ;giyim-kuşam,bebek gereçleri ve ihtiyaçları konusunda cevaplarınızı bekliyorum.ilgili olan herkese şimdiden çoooook teşekkür ederim.ben oğlumun hatıra olsun diye sakladıklarımı dahi verdim.yani gerisini siz tahmin edin.ajitasyon için değil beni çok etkilediği için sizinle paylaşıyorum ;bebeğe kundak olsun diye yastık kılıfını kesti sağını solunu düzeltti,dikti kundak yaptı.:14:

Keske olsaydi elimde canim..hepsini dagittim..insallah biryerden vardir kismeti bebisin..allah yardimcilari olsun..senden de razi olsun insallah..

merhaba arkadaşlar,ihtiyaç sahibi bir ailenin erkek bebeği oldu.aileye eğer yardım etmek isteyen olursa ;giyim-kuşam,bebek gereçleri ve ihtiyaçları konusunda cevaplarınızı bekliyorum.ilgili olan herkese şimdiden çoooook teşekkür ederim.ben oğlumun hatıra olsun diye sakladıklarımı dahi verdim.yani gerisini siz tahmin edin.ajitasyon için değil beni çok etkilediği için sizinle paylaşıyorum ;bebeğe kundak olsun diye yastık kılıfını kesti sağını solunu düzeltti,dikti kundak yaptı.:14:

oooffff çok üzülüyorum :( nerde yaşıyolar acaba benim oğlum 9 aylık yeni doğan kıyafetlerini vermiştim ama 3-9 ay kışlıkları var ayına denk gelirse yollamak isterim

Aynen bende yeni doğan kıyafetlerini verdim ama 3-6 ay kıyafetleri var elimde kışlık. Kabul ederse göndereyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back