Yeni dogmus bebekte reflu

Açı vermişsiniz de yanlış olmuş sadece uyarmak için yazdım. 90 derece ayaktaki haliniz oluyor. Reflü yatakları falan 30 derece örneğin.

Reactions: Kuf
Çoğu bebekte var zaten. Reflü yatağı alabilirsiniz altı aya kadar. Yatağın baş kısmınının altını biraz yükseltebilirsiniz. Bir de buna çocuk gastro bakıyor, çocuk doktorları da ona yönlendirir. Çok rahatsız iseniz oraya gidin. Ha bir de çocuk sütü fazla içince de çıkarıyor

Aslinda yastık kullanmak doğru değil diye duymuştum. Omurga eğri oluyor diye. En iyisi yine reflü yatağı mantığıyla yatağın baş kısmını yükseltmek

Benim oğlumda da vardı yer kusardı. Azcık ateşlense kusar vs. 2 yaşa kadar devam etti ama o arada doktor kontrolü ile ilaç kullandık sonra düzeldi. Şuan 4 yaşında hiçbir sorun yok.

Aslinda yastık kullanmak doğru değil diye duymuştum. Omurga eğri oluyor diye. En iyisi yine reflü yatağı mantığıyla yatağın baş kısmını yükseltmek
Bu konuda farkli gorusler var baslardaben de kullanmiyordum doktorun yonlendirmesiyle ve deneyerek faydasi oldugunu gorduk.oglum bazen uykuya tam dalacakken agiz dolusu cikariyordu yastiksiz yatsa bogulma gibi tehlikeleri oldugu icin kullandim.konu sahibide deneyerek faydali olani bulur umarim ben sadece ayni sorunu yasadigim icin bilgilerimi paylastim.

Evet yapacaginiz sey var.
Bebegi besledikten sonra 40 dk kadar bebegi dik pozisyonda tutmalisiniz ve az az sIk sIk beslemelisiniz.
Yani 3 firt cekti diyelim, zorlamayin,gazini cikarip dik pozisyonda tutun.
Benim kizimda da vardi ben bu sekilde cozdum.

Benim oğlum doğduktan 6 ayına kadar bu şekildeydi canım hatta abartarak söylemiyorum fışkırtarak kusardı çok üzülürdüm ac kalıyor diye kusmuk yüzünden boğulma derecesine geldi hatta burnundan geldi çünkü elindengeldiği kadar dik tutmaya bak uyurken yanlız bırakma sakin zamanla geçer zaten umarım herşey gönlünce olur iyi günler:)

Süt alerjisi olabilir, konuyu araştırıp diyet deneyebilirsiniz. Benim bebeğime de reflü, kendiliğinden geçer dendi ama sorunun besin alerjisi olduğu ortaya çıktı. Sütten kesene kadar diyet yaptık.

selam benim ikizlerim de ek gıdaya geçene kadar hep kustu. yenidoğan reflüsü dendi, geçer dendi doktorumuz ve gerçekten zamanla geçti çok şükür. bizi rahatlatan şey reflü yatağıydı. beşiğindeki yatağın üstüne değil de altına koymuştuk biz.

mrh üzerinden zaman geçmiş ama .benim bebeginde aynı sıkıntıları yaşıyor .siz neler yaptınız ne zaman gecti .sürekli ağzına mama geliyor ağlıyor bazen burnumdan geliyor .çok ağlıyor huzursuz uyuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…