K kinem42 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2021 2 1 1 29 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi maras42 #21 maras42 .!.: Parmaklarinda eksikleri var mi peki suan Genişletmek için tıkla... Ben ayni uye uyelik sifremi unuttjm ve burdan yaziyorum size parmaklari var yapiisk uclari bazilari yok dedi doktor blmiyorum cigerimiz yanio innaki cigerim parcalnio;(
maras42 .!.: Parmaklarinda eksikleri var mi peki suan Genişletmek için tıkla... Ben ayni uye uyelik sifremi unuttjm ve burdan yaziyorum size parmaklari var yapiisk uclari bazilari yok dedi doktor blmiyorum cigerimiz yanio innaki cigerim parcalnio;(
Z zeynep1703 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 6 1 86 34 Ankara 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi maras42 #22 Merhabalar benimde kızımın 2 parmağı eksik diğer parmaklari yapışık , nereye muayene oluyorsunuz acaba kaç aylık benimki 4 aylık olacak 2.kizim ,???
Merhabalar benimde kızımın 2 parmağı eksik diğer parmaklari yapışık , nereye muayene oluyorsunuz acaba kaç aylık benimki 4 aylık olacak 2.kizim ,???