Geçmiş olsun, Allah şifa versin demeye geldimArkadas yeni dogdu bebegimiz 2 elinde parmak yapisiklik var sizde karsilastiniz mi tedavi gördünüz mü lutfen cevap verin
Ister istemez üzülüyoruz buna da şükür aama ilerde ne sorunlar yasayacak onlar bizi üzüyor yok sa başımızın tacı bebegimizBir arkadaşımın eşi bu durumda. Ameliyatla ayirmişlar.dikkatli bakmadikca belli bile olmuyor.uzulmeyin.
Bebeginiz anali babali saglikli sihhatli büyüsün insAllah..simdi bunlara takilmadan bebeginize odaklanin..mis kokusuna
Allah razı olsun ister istemez üzülüyoruz ameliyat olacak kucuk yasta parmaklarını kullana bilecek mi bilmiyoruz ;(Bir arkadaşımın eşi bu durumda. Ameliyatla ayirmişlar.dikkatli bakmadikca belli bile olmuyor.uzulmeyin.
Bebeginiz anali babali saglikli sihhatli büyüsün insAllah..simdi bunlara takilmadan bebeginize odaklanin..mis kokusuna
Cok saolun duaniizi eksik etmeyin kardeslerimGeçmiş olsun, Allah şifa versin demeye geldim
Cevrenizde yada yakınınızda kacinci ayda ameliyat olan var mi suan 2 aylik bebrgimiz kime gittiyse 1 yas 8 ay 6 aylikken getirin dioŞimdi bu ameliyatlar çok kolay üzülmeyin hic anlasılmaz bile ilerde ama ne kadar cabuk o kadar iyi diye biliyorum şimdi iyilesmeside kolay olur
Rabbim şifa versin çok üzüldüm umarım herşey yolune girerArkadas yeni dogdu bebegimiz 2 elinde parmak yapisiklik var sizde karsilastiniz mi tedavi gördünüz mü lutfen cevap verin
Bilgi leriniz varsa paylaşın lutfenŞimdi bu ameliyatlar çok kolay üzülmeyin hic anlasılmaz bile ilerde ama ne kadar cabuk o kadar iyi diye biliyorum şimdi iyilesmeside kolay olur
Erkan tedavi bazi vakalarda gerekiyor mus bizde bakıyoruz en iyi doktor ama su covid illeti bizi engelliyor bir yere gidemjyoruz kiYakınımda yok ama erken olursa daha iyi olduğunu biliyorum tabi de dr değilim araştırın derim
Guzel gorusleriniz Allah razı olsun hersey hal olacak ins bizim evladımız o ilerde kendisi sikinti çeker die üzülüyoruz yoksa meleğimiz o bizim Allah verdi bize onu çok şükür buna daM maras42
Ameliyatin olmasi icin elin içindeki sinirlerin damarların yeterli olgunluğa ulaşmasını bekliyorlar demek ki doktorlar. Arkadaşımın eşı gayet guzel kullaniyor ellerini.tamam kabul ediyorum psikolojik olarak sizi yoruyor bu durum ama çok şükür elleri var parmakları var..sadece basit bir ameliyata gitecek ama dogru zamani bekleyin.beklerken de iyi bir cocuk cerrahi araştırın. Ve sütünüzün kesilmemesi icin uzulmeyi birakin.o sute ameliyat sonrasi cok ihtiyac olabilir.
Ellerini kullanmasina gelince..dogru egzersizlerle neden kullanamasin ki? Guzel bir fizyoterapist desteği alirsiniz. Oyun hamurları minik yumusak toplar..oynarken gelisir kasları zaten.
Yeter ki siz psikolojik olarak çokmeyin..çünku en cok ihtiyaci olan şey saglikli anne baba
Güzel bir gelecek sizinle olsunGuzel gorusleriniz Allah razı olsun hersey hal olacak ins bizim evladımız o ilerde kendisi sikinti çeker die üzülüyoruz yoksa meleğimiz o bizim Allah verdi bize onu çok şükür buna da
Guzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun cumlemizinGüzel bir gelecek sizinle olsun❤ insAllah hersey en güzel şekilde hallolur
bir sıkıntı olmuyor korkmayın endişenizi anlıyorum anne yüreği sonuçta bizim bir tanıdığımızın beebğinin de öyle yapışıktı sanırım 3 yaşında falandı ameliyat oldu şimdi 13-14 yaşlarında bir delikanlı hiçbir sıkıntısıda yok sağlıklı büyüsün bebeğiniz.Allah razı olsun ister istemez üzülüyoruz ameliyat olacak kucuk yasta parmaklarını kullana bilecek mi bilmiyoruz ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?