• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni doğan bebek bezi

askrhpozitif

Nirvana
Pro Üye
Merhaba kizlar
Yeni doğan bebek bezi olarak hangi marka ve fiyati nedir yardimci olabilir misiniz
Bu hafta A101 e molfix geliyormuş hicbir fikrim olmadigi için alip almamakta kararsizim uygunsa alip stokta dursun diye düşünüyorum çünkü çok fazla ihtiyaç oluyor ve maddi olarak ta tasarruf yapmakta istiyorum acikcasi

Merhaba kizlar
Yeni doğan bebek bezi olarak hangi marka ve fiyati nedir yardimci olabilir misiniz
Bu hafta A101 e molfix geliyormuş hicbir fikrim olmadigi için alip almamakta kararsizim uygunsa alip stokta dursun diye düşünüyorum çünkü çok fazla ihtiyaç oluyor ve maddi olarak ta tasarruf yapmakta istiyorum acikcasi

vala tatlım aynı başlığı ben de açacaktım.. deneyimli anneler bizlerle yaşadıklarını paylaşırlarsa iyi olur..
bezleri beğenmediğiniz taktirde değiştirebileceğiniz tanıdık toptancınız yoksa kimse stok yapmayı tavsiye etmiyor.. çünkü her bez her bebeğin tenine uymulormuş..
ben prima premium care serisini duydum.. kullananlar çok memnun.. bir de yenidoğan paketinin içinde 50 adet var.. 2 paket yetiyormuş sonra 2-3 hafta içinde 1 numaraya geciyormuş çok alırsan elinde patlarmış dediler..
ayrıca hangi marka bezle başlıyorsan o marka ile devam edersen bebeğin rahat ediyormuş.. pişik olmuyormuş ama bu pahalı bu iyi değil die sürekli bez markası değiştirirsen sıkıntı çıkıyormuş..
benim öğrendiklerim bu kadar.. burdaki anneler de bize fikir verirse iyi olur..

Merhaba kizlar

ayrıca daha 19. haftadasın bence giyim kuşam araba, beşik vb. şeyler almaya başlasan anca biter borçları doğuma kadar :D şahsen ben 20. haftadan sonra almaya başladım çok az eşyası kaldı doğuma kadar anca onlar bitecek.. bezlere anca sıra gelir..
bez dediğin de gözünü korkutmasın.. ilk başlarda ayda 2-3 paket gitse ben marketlere baktım 100 tl civarı oluyor.. çok zorlayacağını sanmıorm..

primadan şaşmayın arkadaşlar, diğerleri ya sızdırıyor ya da pişik yapıyor:( 3 al 2 öde kampanyaları oluyor migrosun, e bebekğin vs onu takip edin

vala tatlım aynı başlığı ben de açacaktım.. deneyimli anneler bizlerle yaşadıklarını paylaşırlarsa iyi olur..
bezleri beğenmediğiniz taktirde değiştirebileceğiniz tanıdık toptancınız yoksa kimse stok yapmayı tavsiye etmiyor.. çünkü her bez her bebeğin tenine uymulormuş..
ben prima premium care serisini duydum.. kullananlar çok memnun.. bir de yenidoğan paketinin içinde 50 adet var.. 2 paket yetiyormuş sonra 2-3 hafta içinde 1 numaraya geciyormuş çok alırsan elinde patlarmış dediler..
ayrıca hangi marka bezle başlıyorsan o marka ile devam edersen bebeğin rahat ediyormuş.. pişik olmuyormuş ama bu pahalı bu iyi değil die sürekli bez markası değiştirirsen sıkıntı çıkıyormuş..
benim öğrendiklerim bu kadar.. burdaki anneler de bize fikir verirse iyi olur..
Sağol canm bak mesela ben bunlari bilmiyordum benim için çok faydali oldu verdiğin bilgiler canim TSK edrim

ayrıca daha 19. haftadasın bence giyim kuşam araba, beşik vb. şeyler almaya başlasan anca biter borçları doğuma kadar :D şahsen ben 20. haftadan sonra almaya başladım çok az eşyası kaldı doğuma kadar anca onlar bitecek.. bezlere anca sıra gelir..
bez dediğin de gözünü korkutmasın.. ilk başlarda ayda 2-3 paket gitse ben marketlere baktım 100 tl civarı oluyor.. çok zorlayacağını sanmıorm..
Uygun bulursam alayim diye dusunuyordum canm hem hangisi iyi hemde fiyatlarda bilmediğim için merak ettim acikcasi canim o diğer alinacaklara bi bütçe kumbarasi yaptim canm oradan uygun buldukça almayi dusunuyorum

Uygun bulursam alayim diye dusunuyordum canm hem hangisi iyi hemde fiyatlarda bilmediğim için merak ettim acikcasi canim o diğer alinacaklara bi bütçe kumbarasi yaptim canm oradan uygun buldukça almayi dusunuyorum

ben prima premium care marka bebek bezini en ucuz e-bebek sitesinde gördüm.. bütün internet sitelerinde ve marketlerden daha hesaplı.. sanırım ordan alcam..

Bence prima canlarim .... bebegim 1 haftallik suan dogmadan alusveris yaptigimizda 3 paket almistim bir paketinde 50 tane olanlardan bir paketimiz bitti ikincisinin yarisina geldik asla sizdirmiyor ve bebeginizi rahatsiz etmiyor... siviyi hapsediyor ve bezin on kisminda sivi gostergesi var bebeginiz cis yapmadiysa sari yaptigi zaman miktarina gore mavimsi bi renk oluyor...

ben de iki oğluma hep huggies aldım. evet 1 numarayı fazla almayın. ilk oğlumda galiba 2 paket ikincide de 4 paket kullandık.

canım 3 aylık kızım var devamlı olarak prima premium care kullandım ve çok çok memnunum.bi arkadaşın söylediği gibi migrosta ve ebebekte kampanyalar oluyor onları takip et ama asla premium careden vazgeçme.bana göre bi bebeğin en önemli yerini koruyor bu bezler.kendi nacizane fikrim idrar yolları eneksiyonu olup hem huzursuz olup hem rahatsız olmasındansa en çok 10 15 lira farkla en iyi ürünü kullanırsın.molfixi sadece bir kere kullanım oda hediye geldi deneyeyim dedim ama memnun kalmadım.

stok yapma sakın bir iki paket al çünkü hemen buyuyorlar ben 1 aylıkken 2 numara beze geçtim çünkü diğerleri hele ki molfix resmen sızıntı yaptı küçük gelmeye başladı.huggies ve prima ikisi de iyi ma molfixpek tercih etmiyorm hiç iyi değil.primanın iki çeşiti var biri 20 biri 30 huggies de 25 civarı.fiyatlar marketten markete değişir.ama tavsiyem stok yapmaman.kaç kilo ve ne zaman doğacakları belli olmuyor sonrasında alacağı kilo da :) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Back
X