Anket Yeni doğan bebeğinizi başkasına verir miydiniz?

Yeni doğan bebeğinizi başkasına verir miydiniz?

• evet, verirdim dokuz ay tasısamda bebek benim degil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.897
958
363
Çek Cumhuriyeti
Yeni doğan bebeğinizi başkasına verir miydiniz?

ABD’de tüp bebek operasyonu sırasında yanlış embriyon nakledilen 8 aylık hamile annenin bebeği, doğum yapar yapmaz biyolojik ebeveynine verilecek.

Siz bu durumda kalsaydınız ne yapardınız? Bebeği verir miydiniz?

Kendi bebeğiniz gibi büyütürmüydünüz??

:uhm::uhm:

Ben böyle bir durumda nasil davranirdim bilmiyorum ama bizim ülkemizdede oluyor bunun gibi olaylar...Akrabalar icinde birinin cocugu olmuyor mesela, kadin dogurdugu bebegi o aileye veriyor....anlasmali tabi ama para karsiligi filan degil yani..! Ben böyle yapan aileler taniyorum mesela..!

ewet bazıları yapıyorCADIARZU bugun televizyonda seyrettim kadın 9 ay karnında taşıdığı :ecrin_bebek:bebeği bir başkasına veriyorCADIARZU eşi ise buna müsade etmezken düşünebiliyormusunuz bu bir mal değil yeni doğan bir bebek ben böle insanları kınıyorumlmaz:lmaz: şahsen madem bebeği doğuruyosun neden bir başkasına veriyosunki hem de eşinden izin almadan çok yalnış bence
Ben asla vermem çünki sonuçta o senin canın kanın herşeyin ya böle bir şey olamaz olmaması lazım
ama olanlarıda var maalesefkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

hayır arkadaşlar tüp bebek tedavisi yapılırken yanlışlık yapılıyor

spermler başka bir adamın ama bebek bu kadının karnında yani eşinden olan bir bebek değil

yanlış anladınız siz:)

kadının rahmine başka bir adamın spermleri konuluyor

fakat bebeği 9 ay karnında taşıyanda kadın

bu durumu soruyor?

spermler başka adamın mı yoksa embriyo başka adam ve kadının eşey hücrelerinden mi oluşmuş da yanlış kadına nakledilmiş..
ikisi arasında bile çok fark olabilir bence..

ben ne olursa olsun kendi karnimda tasidigim bebegimi hic kimseye vermezdim veremezdim.o benim canim kanim ya asla vermezdim asla

Kimin çocuğu olursa olsun anası babası farklı da olsa ben yine 9 ay taşıdığım çocuğu veremezdim..

Hayır vermezdim;9 ay karnımda taşımışım,ona can,kan vermişim......o bebek benimdir kimseye veremem, vermem.

benim bedenimle bütünleşti onu heran hissetim

canımdan can oldu nasıl verilir veremem

başka kadının yumurtaları ile ve başka adamın spermi ile döllenen yani tamamen genetik olarak başka ailenin bebeği yanlış kadına nakledilmiş yanlış anlamadıysam ki böyle anlayıp anketi cevapladım
ben allah göstermesin böyle bir durum yaşasaydım ki birdaha yaşayan olmaz inşallah hiçbirzaman mecburen verirdim neticede 9 ay taşısamda başka bir anne babanın evlat hasreti içinde kendi kanlarından canlarından bir bebeği sadece taşımış olacağım ne onlara nede bebeğe kötülük yapamam ama 9 ay karnımda taşıdığım bir çocuktanda kopamazdım mutlaka görüşür büyümesine hayatına her şeyine tanık olmak isterdim genetik olarak olmasada biyolojik annesi olurdum yanlışmıyım hanımlar

aynen bende böyle anladım ve böyle düşünüyorum çok kötü rabbim başa vermesin yaa..:çok üzgünüm:

henüz bir bebeğim yok bu hisleri hiç yaşamadım ama asla vermezdim insan parçasını nasıl bi başkasınıa verebilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…