Bebeğimde kan anne bebek arasındaki kan uyuşmazlığından dolayı anemi çıktı. Kan seviyesi düşmesi durduğundan kan takviyesinden vazgeçildi ve 15 günlükken kan damlasına başlandı. Doktor az kilo alır dedi. Böyle bebeği olan var mı? Ayda kaç kilo alırlar ve kan seviyesi ne zaman normale döner acaba? Bi de bebeğim kilo alsın die nasıl beslenmem gerekir?
Bebeğimde kan anne bebek arasındaki kan uyuşmazlığından dolayı anemi çıktı. Kan seviyesi düşmesi durduğundan kan takviyesinden vazgeçildi ve 15 günlükken kan damlasına başlandı. Doktor az kilo alır dedi. Böyle bebeği olan var mı? Ayda kaç kilo alırlar ve kan seviyesi ne zaman normale döner acaba? Bi de bebeğim kilo alsın die nasıl beslenmem gerekir?
Gecmis olsun canim benim ikizlerim var 2 yaindalar Rabbim bagislarsa.
Kizimin kaninda 4 aylikken notrofiller dusuktu. Hematolijide birkac ay takip edildik.
Oglumda 800 ken kizimda sadece 80 di.
Bagisikligi dustu yani.
Seninkiyle ayni degil sanirim ama ben baya bi arastirmistim zaman.
İri deniz tuzu yada kaya tuzunda 82 cesit mineral varmis. İnsan kaninda olan bi cokmadde varmis. Bende yeim, kizimin mamasinada kucuk bir parca ilave ettim.
Hurmada insana gereken butun maddeler varmis, bende yedim cocuklarimada bazen kaynatip suyula mama yaptim, bazende az az tattirdim.
İnternetdende arartirabilirisin bunlari yada baska bilgilere ulasirsin belki.
Rabbim sifa versin.