bence cıkmak sorun degil, sonucta hastaneye icin kac kere cıktık biz ama iki sorun var birincisi kısın hava gercekten cocukları carpabiliyor nekadar giydirsende , digeride ev gezmeside olsa ortamda toz mikrop vs varsa cocuk alabilir, bagısıklık sistemleri tam oturmadıgı icin. ozellikle alısveris merkezlerine falan uzun sure goturme bence ortmadaki havayı kac kişi soluyor orda cok tehlikeli, ben biraz sabret derim, bebegin temiz havaya degil daha cok senin yani annesinin ten kokusuna ihtiyac duyar, yanında ol ona yeter o
acaba gercekten beni hissediyormu yani benim annesi oldugumu özel biri oldigumu..bunu düsünmek bile heyecan verici.:)) iki gun önce tam kirki doldu yakinda bir arkadas var ona oturmaya götürdüm..butun misafirlik boyunca uyudu bir emek icin uyandi geri uyudu :) birde bugun cikardik doktora gerci arabayla gittik ama seviyor arabayida :)) havalar feci soguk cikaramam fazla ben kizimi hasta olmasindanda cok korkuyorum keske yaz bebegi olsaydi..
Bencede 40 ci günün dolmasini bekle zaten havalar cok soguk olmaya basladi hani hic olmadi kendin annene fln emanet edersin bebegini ve yalniz cikarsin bu arada allah bebeginizi size bagaslasin.. Birde Hastane yani tr de de öylemi bilmiyorum ama Almanyada hastanede Kitaplar veriyorlar onlarin icinde cok yararli yazilar var mesela bebek ilk zamanlar seni kendi diye görüyormus yani sen ve o birsiniz gibi :) almanca daha iyi anlatirdim ya neyse
biz 7. günü ev gezmesine gittik onun dışında doktorumuzun söylediği avmler hariç güzelce giydirip açık havaya çıkabilirsin dedi avmler mikrop yuvası en az zarar soğuktan gelir demişti ve bizde dışarı çıkmaya dünden razı olduğumuz için neredeyse hergün dışardayız maşşallahımız var :))
bu havada her gün çıkarıyomusun inanamıyorummmm
kaç aylık bebeğin...
bi de istanbuldamı yaşıyorsun :))))
kızım 1.5 aylık yani 7 haftalık diyelim
inanılmicak kısmını pek anlamadımher gün demeyelim ama 2 günde bir çıkıyoruz ev gezmesi markete vs ama en fazla 2 saat kalabiliyoruz acıkıyoruz :))
ayrıca istanbulun farkı ne olabilir ki
ben çok pimpirikliyim sanırım... çok korkuyorum.. ama çok haklısın aslında çıkarmak lazım... böyle insanların çıkardığını okuyunca bu kadar pimpirikli olmanın ne kadar yanlış olduğunu anlıyor...
ayrıca istanbuldamısın diye sormam tamamen meraktan... bi farkı olacağından değil...
ben sadece bir kere cikardim onun disinda iki kere doktora gittik oda arabyla tabi..annem burda izin vermiyor bebegim kücük dogdu ya daha yeni dogan bir bebegin kilsosuna daha yeni geldi annem kendini toparlasin hasta olursa mahvolursun diyor . korkutuyor yani..evdeyiz arada ben anneme yada eisme birakip kendim cikiyorum ama kizim evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?