Yeni doğan bebege su verilir mi?

Zarari sadece mide kapasitesini tamamen sute ayirmak yerine bir kismini suyla doldurmak seklinde olabilir. Havalar sicak, bebeginizde sebepsiz bir huysuzluk, idrarinda koku, koyu renk sezerseniz suzukluktan olabilir, bir iki kasik verebilirsiniz su. Zinhar su verilmez diyenlere cok takilmayin, bebegin kilo alimi normalse suyun hicbir zarari olmaz. Olsaydi mama icen bebeklere olurdu, malum mamalar da suyla hazirlaniyor

Neden su veriyorsunuz çok sıcak bir bölgede misiniz

Evet bende boyle dusunuyorum ama doktorlar israrla alti ay sadece anne sutu diyince kafam karisiyor

Evet bende boyle dusunuyorum ama doktorlar israrla alti ay sadece anne sutu diyince kafam karisiyor
Bazi doktorlar oyle diyor, bazari gunde bir iki kadik verilebilir diyor, bazilari her beslenme sorasi verilirse pamukcuk olmaz diyor, bazilari asla mama vermeyin derken bazilari mamayla anne sutu esdegerdir diyor, bazilari ek gidaya 4. Aydan itibaren baslanir diyor, bazilari yogurtla basla bazilari en son hayvansal gida verilir diyor. Yani doktorlar da cesit cesit, bir laf var ya herkesi dinleyin ama kendi bildiginizi yapin diye. Herkesi dinleyin ama icinize sineni yapin guzel anne

Ben kızıma vermiştim,yegenlerime de su verdik.
Ama 1 hadi en fazla 2 çay kaşığı.

ben kizima verdim ama dr tavsiyesi ile, kizimda uzamis anne sutu sariligi vardi.
dr gunde iki kere bir iki cay kasigi ver demisti.
yazın doğan cocuklara da bazen verdiriyorlar ama her dr farkli bir sey soyluyor.
sadece mamayla beslenen cocuklara su veriyorlar mesela neye göre ver yada verme diyorlar bilemiyorum.

Anne sütü su ihtiyacının tamamını karşılıyor 6aya kadar bu doğru ama kesinlikle vermeyin, aman cızz olur diyenlere katılmıyorum şahsen. 1bardak içirmiyorsunuz ya İçinize siniyorsa verin 1 2 kaşık, siz annesi olarak en iyisini bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…