• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş cikaran bebek doğal yolla sakinlemiyorsa her gece calpol verilir mi

Diş ağrısı kulağa vurur. Ben 3 çocuk büyüttüm kızım 15 aylık ve 10 gündür yemek yemiyor sadece meme ve su. Diş öyle bir şey ki ay ay kulağa kafaya her şeye vurur. Hele şu arka dişler ay felaket.
Ben calpol hiç vermedim kızım bir süre ağladı sonra ben onu yemek için vs zorlamayınca emerek rahatladıkça 7/24 emziriyorum. Çözüm tüm çocuklarımda diş dönemlerinde 7/24 emzirme oldu.

Farklı bir şey yemiyor , ağlarken saçını başını çekiyor kulağını elliyor .ateşi yok . Calpol verdik 70 dk sonra etkiledi , sonra uyudu , sonraki kalkmasinda emerek sakinledi. Yani bir ağrısı var ama 2 günde bir diş ağrısı gelir mi böyle anlamadık. Hastaneler aşırı kalabalık, acibademe özel dersiniz orası da devlet hastanesi gibi herkes hasta çok fena. Diş ağrıyordur biz gideriz başka şey kapariz ağlarım. 6.hastaligi sağlık ocağından 1 yaş aşıları yapılırken kaptı zaten.
Diş kulağına vurur bu arada sinirler orada geçiyor. Köpek dişleri çıkıyor belli ki . Ne zamandır böyle

Bende öyle yapıyorum denedim jeller tozlar fayda etmedi uyumadan calpol veriyorum durmuyorsa

Back
X