- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 53
- 29
- Konu Sahibi Obiranne95
Goruslerinizi belirtirseniz sevinirim. Gunde bir iki cay kasigi kaynamis dinlenmis su veriyorum ama zarari olur mu acaba kafam cok karisik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende boyle dusunuyorum ama doktorlar israrla alti ay sadece anne sutu diyince kafam karisiyorZarari sadece mide kapasitesini tamamen sute ayirmak yerine bir kismini suyla doldurmak seklinde olabilir. Havalar sicak, bebeginizde sebepsiz bir huysuzluk, idrarinda koku, koyu renk sezerseniz suzukluktan olabilir, bir iki kasik verebilirsiniz su. Zinhar su verilmez diyenlere cok takilmayin, bebegin kilo alimi normalse suyun hicbir zarari olmaz. Olsaydi mama icen bebeklere olurdu, malum mamalar da suyla hazirlaniyor![]()
Tesekkur ederim yorumunuz icin2 kaşıktan bişey olmaz. şifa olsun
Midesi yumusar, su hayattirNeden su veriyorsunuz çok sıcak bir bölgede misiniz
Bazi doktorlar oyle diyor, bazari gunde bir iki kadik verilebilir diyor, bazilari her beslenme sorasi verilirse pamukcuk olmaz diyor, bazilari asla mama vermeyin derken bazilari mamayla anne sutu esdegerdir diyor, bazilari ek gidaya 4. Aydan itibaren baslanir diyor, bazilari yogurtla basla bazilari en son hayvansal gida verilir diyor. Yani doktorlar da cesit cesit, bir laf var ya herkesi dinleyin ama kendi bildiginizi yapin diye. Herkesi dinleyin ama icinize sineni yapin guzel anneEvet bende boyle dusunuyorum ama doktorlar israrla alti ay sadece anne sutu diyince kafam karisiyor
Yeni doğan bebeğe sadece süt verin , çocuğun tüm ihtiyaçları sütte mevcuttur..Goruslerinizi belirtirseniz sevinirim. Gunde bir iki cay kasigi kaynamis dinlenmis su veriyorum ama zarari olur mu acaba kafam cok karisik?