Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elyeni doğacak prensesime istanbul and.yakasında elden teslim alabilececiciler arıyorum/konu tekrarı
resim koyabilirsiniz begendiklerim için fiyat konuşabiliriz.yada bi baslik acsaniz bununla ilgili hem ben bakmış olurum hem benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlar fikir edinmiş olurlar.iyi bayramlar
resim koyabilirsiniz begendiklerim için fiyat konuşabiliriz.yada bi baslik acsaniz bununla ilgili hem ben bakmış olurum hem benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlar fikir edinmiş olurlar.iyi bayramlar
tanesi 5 tl dir yepyeni bir tek en öndeki kullanıldı yine de hepsi işinize yarar buyrun beğenin 3 ay-3 yaşa kadar var
her biri 3.5 tl dir seçin beğenin alın hepsi yeniye yakındır başka birçok şey var ben bursadayım kargo yükü pek olmaz ptt ile yollarım size en fazla 5-6 tl kargo ile gönderirim size toplu alırsanız fiyat düşebilirim bir iki tane daha ekleyeyim hepsi markadır ama etiketlerini sökmüştüm 3-12 aya kadar bulunur
Merhaba şu an kapalı olan satış sayfamda kaliteli güzel ciciler var eğer ilgilenirseniz:) Hatta henüz resimlerini çekip ekleme fırsatı bulamadığım birçok farklı battaniye havlu vs bebek ürünleri de mevcut. Düşünürseniz mesajlaşalım, bebişiniz hayırlı olsun.