yeni deterjan

Etimatiğin aynısı. Sadece paketi değiştirip yeni diye sürdüler.
Kullanmadım ama memnun olmayanları duydum.
Ben 40 ve üstü derecelerde sabun tozu. Diğerlerinde siyahlar için olan sıvı deterjan kullanıyorum.

Kullanma talimatına uygun kullanınca ,camasirda kalıntı filan yapmıyor,beyazlar konusunda çok memnun kaldığımı söyleyemem ama çocuğumun çamaşırlarını onunla yıkıyorum.

Çok övüldüğü için önceden piyasada olanı denedim. Resmen bitene kadar bir deterjanlı bir deterjansız olmak üzere 2 kere yıkadım.
Koyu renk kıyafetlerde beyaz beyaz kalıntılar oldu. Saç baş yolduran cinsten. Leke çıkarmada başarısız. Sıvı deterjana döndüm.

Yeni kullanmaya başladım. Memnunum.
En önemlisi kimyasalı azalttığım için vicdanım rahat..

Bor..n marka olanı kullanıyorum. Sıfır parfüm kokusu.
Temiz çamaşırda parfüm kokusu aramayan ben için gayet iyi sonuç bu..
Önceki sıvı deterjanlarda kurutma makinesinden yayılan sıcak parfüm kokusu rahatsız ederdi..

İlk olarak koyu renklilerde denedim. Açık renklilerde de sorunsuz.
Beyazlarda henüz denemedim. Bakalım o nasıl olacak?

Deterjan kalıntıları , koyu renklerdeki beyazımsı lekeler genelde fazla deterjan kullanımı sonucu iyi durulanmayan deterjanlardan kaynaklanıyor . Markası ne olursa olsun , az kullanmak gerek sağlığımız için , doğa için .

çamaşırlar için bende kullanıyorum 2 aydır ama bide bulaşıklar için olsa güzel olurmuş tüm bulaşık sabunları kimyasal içeriyor maalesef

Beyazlari cok cok beyaz yapmiyor. Renklolerde cok iyi solma yapmiyor yumusatici olmadan cok kotu kokuyor. Genel.olarak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…