yeni deterjan

sedef0

A.H.I.S.K.A
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
618
385
53
merhaba arkadaşlar,
yeni çıkan bor dan yapılma yerli deterjanı kullanan varmı ? nasıldır acaba.

Hayır kullanmadım.
Fakat kullananlar çok memnun değil.
Çamaşırlarda pütür pütür parça bırakıyormuş.
Perwoll candır,sıvı kullanıyoruz biz. Daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok merak ediyorum. Konuyu takipteyim. Daha önce okuduğum bir yerde deterjanın önce suda eritilip sonra makineye konulduğunda daha iyi sonuç verdiğini yazıyordu.

Ondan bir önce çıkanı kullanıyorum zararlı kimyasalları ve parfümü olmadığı için. 40 dereceden aşağıda yıkayacaksam yani günlük programda sıvı deterjan kullanıyorum ama yüksek ısıda yıkayacaksam tozu kullanıyorum. Biraz ondan biraz da çamaşır sodası koyup çalıştırıyorum. Bir ölçek bile etmiyor ikisi. Ben memnunum. Zaten direkt çıplak tene değen nevresim, iç çamaşırı, havluları bununla yıkıyorum. Doğacak bebeğim içinde kullanıyorum ama ilk birkaç ay emin olmak için çift durulama yaparım herhalde.

Leke çıkarmadığını söyledi kullanan kişi.
Bı kaç kişi de pütür pütür parçalar bırakıyor dediler.

Eti matik kullandık, bana ve evden bir kişiye daha alerji yaptı
Özellikle küçük çocugu olanlara dikkatli denemesini tavsiye ederim keşke deneme boyları olsa
Alerji ihtimali ztn temizligi enzimler ile yaptığı için beklenen birşeymiş, bunu okuduktan sonra kullanmayı düşünmüyorum
Döküntü ve kuru öksürük yaptı
Az ölçü sıvı deterjan candır

Hayır kullanmadım.
Fakat kullananlar çok memnun değil.
Çamaşırlarda pütür pütür parça bırakıyormuş.
Perwoll candır,sıvı kullanıyoruz biz. Daha iyi.
boron olanı denemedim ama daha önce çıkan etimatik öyleydi. Oda bordan üretiliyordu. Sürekli çift durulama yapıyordum kalıntı kaldığı için.

Kullandım.
Beyazlarda çok memnun kalmadım.
Renklilerde çift durulamada gayet güzel sonuç verdi.(sıvı deterjanda da ciftdurulama yaparım)
Havlularda daha çok beğendim tertemiz ve yumuşacık yaptı.

boron olanı denemedim ama daha önce çıkan etimatik öyleydi. Oda bordan üretiliyordu. Sürekli çift durulama yapıyordum kalıntı kaldığı için.
Etimatik'in ambalaj değişikliği olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Çünkü ikisinde de aynı etken madde vardı fakat bilinmiyordu. Şimdi ambalaj değişikliği yapıldı,yeniymiş gibi sunuldu (bence).

2 seneden fazla bir süredir etimatik kullanıyorum . Çift durulama yapar , deterjanı çok az kullanmaya çalışırım hiç kalıntı kalmaz çamaşırlarda . Memnunum .

Bende perosu merak ettim
Kullanan var mı acaba

Ben aldım iki kere kullandım henüz beyaz ve renkliler için güzel yıkadı. Deterjan kalıntısı falan da kalmadı. Makinadan makinayı mı değişiyor acaba anlamadım. Bir de yumuşatıcı koyamadığım halde havlular falan yumuşak çıktı Makinadan. Deterjan kokusu da yok hiç

Ben kullandım. Yani daha az kimyasal içerdiği için lekeleri pek çıkarmıyor tabi. Ben yeni alınmış kıyafetleri yıkıyorum dezenfekte etsin diye. Lekesiz az giyilmis kıyafetlerde kullanıyorum bir de.

Ben etimatik kullanıyorum, boron u daha dün aldım
Eğer kırk derece de ve kısa program da kullanacaksam sıcak su da eritip kullanıyorum yoksa tam ermiyor onun dışında memnunum zaten öncelikli beklentim kimyasal dan uzaklaşmak

etimatik olanını kullandım daha önce. çok öksürttü ağzımı burnumu tıkadım makineye koyarken yinede öksürtüyo. çamaşırlarda kalıntılarda vardı hiç memnun kalmadım. o yüzden boronu kullanmayada çekiniyorum. zaten aynı şey değilmi niye yenıymiş gibi reklam yapıyolarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…