Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben, pihtilasma yatkinligim var ama homozigot mutasyon degilMerhaba arkadaşlar, aranızda pıhtılaşma bozukluğu olup estrofem kullanan var mı acaba?
Anladım teşekkür ederimBen, pihtilasma yatkinligim var ama homozigot mutasyon degil
Doktorunuz kan sulandiriciyi erkenden baslatabilir belki, benim transfer ile baslayacakBende homozigot var bir tane, diğer ikisi heterozigot
Merhaba canım ben kullanıyorum günde 8 taneMerhaba arkadaşlar, aranızda pıhtılaşma bozukluğu olup estrofem kullanan var mı acaba?
Bunlar nedir benle eşimde heterezikot çıktı şu an gebeyim bebeğime test yapılacak eğer homozigot çıkarsa hastalıklı bir bebek dogacakBende homozigot var bir tane, diğer ikisi heterozigot
Hangi genlerde heterozigot çıktı? Heterozigot genelde %20-%30 pıhtılaşma geliştirme riski taşırken homozigotlar ise %70lere kadar çıkabiliyormuş. Pıhtılaşma gelişirse gebelik kayıpları hyaşanabiliyor. Bu yüzden önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve ilaçlar reçete edilir. Ama sizin dediğiniz gibi hastalıklı bir bebek doğması duğması durumunu duymadımBunlar nedir benle eşimde heterezikot çıktı şu an gebeyim bebeğime test yapılacak eğer homozigot çıkarsa hastalıklı bir bebek dogacak
Benim ilk gebelik öyleydi çünkü sonlandırıldi ve kardeşim engeli zihinsel onun genetik testi homozigot çıktı benle eşimde taşıyıcılık heterezikot çıktıHangi genlerde heterozigot çıktı? Heterozigot genelde %20-%30 pıhtılaşma geliştirme riski taşırken homozigotlar ise %70lere kadar çıkabiliyormuş. Pıhtılaşma gelişirse gebelik kayıpları hyaşanabiliyor. Bu yüzden önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve ilaçlar reçete edilir. Ama sizin dediğiniz gibi hastalıklı bir bebek doğması duğması durumunu duymadım
Pıhtılaşma testinde (kardiyovasküler Risk Paneli) sizin pıhtılaşma yatkınlığınız test edilir. Yani herhangi bir homozigot mutasyon sizin bebeğinizle ilgili değil sizin kanınızla ilgilidir. Sizin dediğiniz FETAL DNA testi olmasın?Bunlar nedir benle eşimde heterezikot çıktı şu an gebeyim bebeğime test yapılacak eğer homozigot çıkarsa hastalıklı bir bebek dogacak
Bilmiyorum bak sayfama paylaşım yaptım benPıhtılaşma testinde (kardiyovasküler Risk Paneli) sizin pıhtılaşma yatkınlığınız test edilir. Yani herhangi bir homozigot mutasyon sizin bebeğinizle ilgili değil sizin kanınızla ilgilidir. Sizin dediğiniz FETAL DNA testi olmasın?
Bende pıhtılaşma yok temiz oPıhtılaşma testinde (kardiyovasküler Risk Paneli) sizin pıhtılaşma yatkınlığınız test edilir. Yani herhangi bir homozigot mutasyon sizin bebeğinizle ilgili değil sizin kanınızla ilgilidir. Sizin dediğiniz FETAL DNA testi olmasın?
Canım ne zaman başlattı doktor?Merhaba canım ben kullanıyorum günde 8 tane
Adet olunca transfer süreci başladı. Yaklaşık bi 5 gün sonra felan başladı önce 2 adet sonra arttırarak devam etti. Şuan transferimin 4.günü günde 8 adet içmeye devam ediyorumCanım ne zaman başlattı doktor?