*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?

Sanırım koskoca kk da tek çizelge yapamayan ben olacağım yapamıyorum, bayans diyorum hazır burdasın bana bi anlatsan da ben de yapsam çizelgemi noluuuuuuuuuurrrrr hamilelik çizelgesi yapıcam olmuyo ingilizcemde çok kötü zaten anlamıyorum bakınca

deneme sanırım benimklide olmadı. öngörülen formatta değil diye uyarı veriyo yardımmmmmmmmmmmmmm

ben yaptım ama neden evlilik ve bebek tıckerları aynı anda olmuyor olması ıın ne yapmam gerekıyo yardımcı olcak sesime ses veren yok muuuuuuuuuu

Düzenleme yapılmıştır. Daisy Pathten çizelge eklemek isteyenler yapabilir.:hulya:

ya kızlar eklemek istiyorum ama olmuyor benide eklerseniz sevinirim yaş 30 sat 4 haziran doğum 10 mart bebişim erkek ismi eray

Bana yardım edebilecek biri yokmu kac saattir ugrasıyorum takvim eklemek ıcın ancak uygun formatta degıl dıye sureklı uyarı alıyorum ama ben neden yapamıyorum kı lutfen yardım edın benımde takvımım olsun :))

ama benim yok :2::2::2: yapamıyorum bir türlü(((((( profilimde çizelge kısmına ekliyorum linki bana bu uyarı geliyor:

Site yönetiminden mesaj var!

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

şimdi ne yapmam gerek? Bilen biri varsa yardım etsin lütfen.

yaptım ama sadece ticketfactoryninkini kabul ediyor, llipie dailymoth falan kabul etmiyor (((( neden ki? oarada daha güzel ticketler var.

yaptım ama sadece ticketfactoryninkini kabul ediyor, llipie dailymoth falan kabul etmiyor (((( neden ki? oarada daha güzel ticketler var.

aynı sorunu yaşıyorum, baktım ki siz yapmışsınız. bana da aynı uyarı geliyor, ben lilipie'dan hazırladım ama kabul etmiyor, nasıl yaptınız yardım eder misiniz lütfen.

aynı sorunu yaşıyorum, baktım ki siz yapmışsınız. bana da aynı uyarı geliyor, ben lilipie'dan hazırladım ama kabul etmiyor, nasıl yaptınız yardım eder misiniz lütfen.

YAPTIM :)))

Lilipie sitesindeki en son aşamada image url seçeneğini seçip, çıkan linki çizelgeye yapıştırınca oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…