• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?

bayanlar ben yeni üyeyim nasıl imza yapabilirim. çizelge linkini dediğiniz gibi kopyaladım ama imza nerden yapılıo bilmiyorum. yardım edebilir misiniz?

çok teşekkürler sanırım oldu :66:

snırım sıl şimdi oldu .. olmadıysda uğrşmıycam ama aanltım gyet güzeldi teşekkürler .. :34:

uğraşmıcam artık olmuyor adım adım takip ettiğim halde:52:

Lilypie, Daisypath aracılığıyla hazırlanan ticker lar forumda kullanılabiliyor ama LilySlim ile hazırlananlar kullanılamıyor, her ikisi de aynı sitede hazırlanan ticker lar olmasına rağmen :)

LilySlim sayesinde çok güzel kilo çizelgeleri hazırlanıyor.
Bunların da forumda kullanılabilir hale getirilmesi için bir şey yapılabilir mi acaba?

Lilypie, Daisypath aracılığıyla hazırlanan ticker lar forumda kullanılabiliyor ama LilySlim ile hazırlananlar kullanılamıyor, her ikisi de aynı sitede hazırlanan ticker lar olmasına rağmen :)

LilySlim sayesinde çok güzel kilo çizelgeleri hazırlanıyor.
Bunların da forumda kullanılabilir hale getirilmesi için bir şey yapılabilir mi acaba?

evet bu konuda bir değişiklik olursa süper olur

aynen yazılanları yaptım ama çizelgeyi kopyalamıyor profilimde yardımcı olurmusunuz nerde yanlış yaptım :71:

Back