Saç Uzatma Yöntemleri Yeni Çıkan Saçlarım Çok Kötü Görünüyor

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
189
39
Selam Arkadaşlar,
Saçlarım döküldüğü için şampuanıma çam terebentin kattım ve sonuçtan memnunum. Ancak şöyle bir sorunum var.

Yani bu yeni çıkan saçlarım sürekli çıkıyor ve saçlarım uzadıkça incelmiş oluyor. Daha önceki çıkanlar dudak hizama geliyor, şimdide bunlar kahkül gibi ve diplerden yine kısalar geliyor.

Saçlarım öyle bir hale geldi ki tepeden toplayınca hemen bu küçük saçlar boynuz gibi çıkıyor. Açık bırakınca da saçlarımın uçları zayıf, dipleri gür görünüyor.

Yani saçım düzelsin diye kazıtmam mı lazım anlamadım. Hiç bir şekle sokamıyorum. Sırf hepsi aynı olsun diye belimdeki saçlarımı geçen sene omuz üstünde kestirmiştim, ama bu küçük saçlar yüzünden yine saçlarımın uçları incelmeye başladı ve toplayınca da kötü oluyor.

Sizce nasıl düzeltebilirim? Zaten hava çok sıcak saçımı topluyorum sürekli ama bandana falan takınca da çok rahatsız oluyorum. Acaba kısa mı kestirsem? Yakışmaz yüzüme ama bu durumdan da bıktım

Eklentiler

• dc1c234e-ded8-4bcf-bd2c-b236b01f0daa.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 667
Benimki daha beter, (bebeklik saçı diyorum ben onlara) Saç bakımı için dünya para harcıyorum hatta bir sitede saç doktoru var ona sormuştum çözümünü. Ne yazık ki çözümü yokmuş.
Yalnız benim doğuştan böyle,sizin döküldükten sonra oluştuysa belki bir ihtimal düzelir. Saç diplerini güçlendirici,dökülmeyi engelleyen yeni saç oluşumunu destekleyen ürünleri bir araştır istersen. Bademella

Daha ne istiyiorsun saçın çıkıyor ki onlar çıksın diye uğraşıyorsun yapacak birşey yok ben çikan saçlarıma panten 7 24 kullanıyorum elektriklenmiyor uçuşmuyor kullanabilirsin

Canım bence kahkül falan kestir hem böylece kestirdiğin kahkülle birlikte uzar o kısalar da. Seninki yine iyi benimkile öyle kuru duruyo ki diken diken duruyo önümde. Havalar soğusun ben de kahkül kestircem mecburen belki uzarlar bi umur

Topladığında fön fırçasına uzaktan saç spreyi sıkıp, o fırçayla saçları arkaya doğru yatır, gayet etkili oluyor, ben seviyorum bebek saçlarımı ama bazen formal giyinmek gerektiğinde pasaklı hava katıyor o zaman kurtarıcı. Fön fırçasından kastım şu tip

ya benimde kendimi bildim bile böyle ama bu sefer daha fazla çıkmaya başladılar. saçlarımı katlı kestirince hiç yakışmıyor. uzadıkça iyice inceliyor sen nasıl çözüm buldun?

Daha ne istiyiorsun saçın çıkıyor ki onlar çıksın diye uğraşıyorsun yapacak birşey yok ben çikan saçlarıma panten 7 24 kullanıyorum elektriklenmiyor uçuşmuyor kullanabilirsin

ne sürersem süreyim o üsttekiler boynuz gibi çıkıyor. tel toka takınca da bir tuhaf oluyorum :S
kahküllerden o kadar bıktım ki, artık eskisi gibi genç olmadığım için kahkül de pek çözüm olmuyor, yakışmıyor çünkü artık.

hadi öndekilerden kurtuldum diyelim, arkadakileri ne yapacağım

saçımın dipleri kalın uçları tüy gibi ince oluyor. eskiden bu kadar belli değildi, bir ara düzelmişti ama yine oldu.

tam arkaya yapışmıyorlar ki, tam yapıacaklar, yenileri çıkıyor kısa oldukları için dik dik duruyorlar. siz nasıl çözüm buluyorsunuz saçlarınızı saldığınızda?

Fön çekerken de çok belli oluyor mu? Bi fotoğraf atabilir misin belki daha iyi anlarız

Ya kızlar size çok özendim.Keşke benimde çıksa bi sürü saçım tek derdim o olsa...
Siz ne kadar sürede çam terebentininin etkisini gördünüz? Kendi saçınızla yeni çıkanlar arasında bi fark var mı sizce incelik kalınlık olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…