Çatlaklar Yeni Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
41
Ya arkadaşlar henüz kırmızı - pembe olan çatlaklar için ne yapılmalı, geçme ihtimali varmı acaba? Forumda Kahve - limon karışımı var onu yapacaktım ama kırmızı çatlakları arttırdığını söylemiş bazı arkadaşlar. Ne yapmalıyım bunların geçmesi için. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Ya arkadaşlar henüz kırmızı - pembe olan çatlaklar için ne yapılmalı, geçme ihtimali varmı acaba? Forumda Kahve - limon karışımı var onu yapacaktım ama kırmızı çatlakları arttırdığını söylemiş bazı arkadaşlar. Ne yapmalıyım bunların geçmesi için. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Kesele canım ilk başta,sonra vücut temizliyicisiyle temizle bir güzel sonra soğuk suyu 5 dka tut.Sonra havluyla sürtmeden üstüne bastırarak silin.Sonrada nemlendirici sür bolca.Birde kaşıntın varsa bunları yapmak için banyo yapmayı bekleme....Benimde yeni oluşmuş,oluşan,oluşmaya devam eden bir sürü çatlağım vardı.Çok kafama takıyordum ama atık takmıyorum çünkü bu yöntemle ben.H:teytey:em cildim püzrüzsüz oldu hemde sedefli çatlakların görünümü düzeldi,hemde pembe çatlaklar gitti.

X