Yeni Çamaşır Makinesi ve Sallantı?

Bunları okumadan ben de aynı şeyi yazmışım :)

Canım Sağolasın zaten sorun tamda bundan kaynaklanmış maalesef biz o parçaları sökmeden çalıştırmışız. Şimdi çıkardık sorun halloldu..

Bizimkide sallanmaya başlayınca elimle ayaklarını yokluyorum biri boşluğa gelmiş oluyor elimde yere kadar sıkıştırıyorum düzeliyor zaten sağa sola dönüyor ayarlanıyor ayrıca demek ki sorun sizde 2 makinada hatalı olabilir mi?

İnan eşimede dedim yahu üçüde mi hatalı? 3 makina valla canım 2 de değil. Evet eşim ön ayakları sıkılamış arka ayakları havada bırakmış contaları çıkarmamış Allah Allah niye böyle yaa diyor..Vallahi akıllı erkek şart anacım eve. Yoksa ev hanımı olarak mağdur kalıyo insan. Bende ki sabırda hani maşallah.. :)

Zaten contaları çıkarıp ayakları düzeltmeseydi gene sallanırdı neyseki düzelmiş güle güle kullanın

Zaten contaları çıkarıp ayakları düzeltmeseydi gene sallanırdı neyseki düzelmiş güle güle kullanın

Ayy Allahtan burdaki yazan arkadaş aklımıza getirdi sağolsun. Yoksa bu makinede problemli deyip yollardık bu böyle devam ederdi. Sağol canım tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…