Hangi marka bu? Hic boyle sorun yasamadim. Benimki bosch.
makineyi dengesiz dolduruyor olabilir misiniz? çok büyük ihtimalle balans sorunu var. tek parça koyulduğu zaman ya da çok aşırı doldurulursa yürür diye biliyorum.
Koyduğunuz çamaşır miktarında sıkıntı olabilir, çok yüksek devirde sıktırıyor olabilirsiniz, ayaklarının ayarı yanlış yapılıyor olabilir.
Devir en yüksek 1400.. ben 1000 de sıktırdım çamaşırıda az koydum oysa 8kg luk makine. Ama yok olmuyor öyle kaldım yine. Vallahi çamaşır makinesiz de olmuyor çaresiz kaldım
Devir en yüksek 1400.. ben 1000 de sıktırdım çamaşırıda az koydum oysa 8kg luk makine. Ama yok olmuyor öyle kaldım yine. Vallahi çamaşır makinesiz de olmuyor çaresiz kaldım
Selam arkadaşlar
Bir konu hakkında fikir almak istedim. Yaklaşık 1 aydır makinem bozuk. Malum çamaşırlar birikiyor. Dışarda yıkamaya götürüyordum. Yeni aldım kurduk gayet güzel yıkıyor ama sıkmaya gelince makine yürüyor resmen inanılmaz sallanıyor öyle böyle değil. Hemen kapattık bir baktık arkasındaki contalar atmış yerlerde. Aradık değiştirdiler yenisini getirdiler onu kurduk o da aynı sıkarken Sallantı inanılmaz öne geliyor yana geliyor. Eski makinem böyle değildi yer aynı yer.
Bu sefer başka marka aldım üstüne para katıp. Dün kurduk gayet güzel sessiz çalışıyor ama sıkmaya gelince aman Allahım nasıl sallanıyor inanın yoruldum artık. Yer aynı yer alttaki tekerlekleride çıkardık yok olmuyor. Altını destekledik kartonla yine aynı. Şaştım kaldım
Ne yapmalıyım bilemiyorum. 3.değişen sıfır makineMakine yürüyor resmen. Bana bir akıl verin lütfen..
Makinenin çamaşır haznesini taşırken zarar görmesinler diye kocaman vidalar ile sabitliyorlar. Muhtemelen getiren kişiler o vidayı sökmeden gitmişlerdir. Eşiniz anlıyorsa ı vidaları bulup söksün, anlamıyorsa da tamirci çağırın o halleder.
Gule güle kullan.Kızlar hepinize çok tşk ederim.
Sorunu bulduk. Makinenin arkasındaki kazana bağlı büyük contalar varya hani kurulum yaparken onların çıkarılması lazım..Eşim onu çıkarmadan her 3 makineyi de çalıştırınca durum böyle olmuş. Adam akıl edemiyor ki! Şimdi o kalın kazanı tutan contaları söktük 4 ünüde. Maşallah hiçbir sorun olmadı tekerlekleride ayarladık sıfırladık. Problem halloldu. Allaha çok şükür gelsin artık kirli çamaşırlar..Sevgiler
Selam arkadaşlar
Bir konu hakkında fikir almak istedim. Yaklaşık 1 aydır makinem bozuk. Malum çamaşırlar birikiyor. Dışarda yıkamaya götürüyordum. Yeni aldım kurduk gayet güzel yıkıyor ama sıkmaya gelince makine yürüyor resmen inanılmaz sallanıyor öyle böyle değil. Hemen kapattık bir baktık arkasındaki contalar atmış yerlerde. Aradık değiştirdiler yenisini getirdiler onu kurduk o da aynı sıkarken Sallantı inanılmaz öne geliyor yana geliyor. Eski makinem böyle değildi yer aynı yer.
Bu sefer başka marka aldım üstüne para katıp. Dün kurduk gayet güzel sessiz çalışıyor ama sıkmaya gelince aman Allahım nasıl sallanıyor inanın yoruldum artık. Yer aynı yer alttaki tekerlekleride çıkardık yok olmuyor. Altını destekledik kartonla yine aynı. Şaştım kaldım
Ne yapmalıyım bilemiyorum. 3.değişen sıfır makineMakine yürüyor resmen. Bana bir akıl verin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?