• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Çamaşır Makinesi ve Sallantı?

Makinenin çamaşır haznesini taşırken zarar görmesinler diye kocaman vidalar ile sabitliyorlar. Muhtemelen getiren kişiler o vidayı sökmeden gitmişlerdir. Eşiniz anlıyorsa ı vidaları bulup söksün, anlamıyorsa da tamirci çağırın o halleder.

Kızlar hepinize çok tşk ederim.

Sorunu bulduk. Makinenin arkasındaki kazana bağlı büyük contalar varya hani kurulum yaparken onların çıkarılması lazım..Eşim onu çıkarmadan her 3 makineyi de çalıştırınca durum böyle olmuş. Adam akıl edemiyor ki! Şimdi o kalın kazanı tutan contaları söktük 4 ünüde. Maşallah hiçbir sorun olmadı tekerlekleride ayarladık sıfırladık. Problem halloldu. Allaha çok şükür gelsin artık kirli çamaşırlar..Sevgiler

Bunları okumadan ben de aynı şeyi yazmışım :)

Yapmışsınızdır muhtemelen ama her ihtimale karşı sorayım. Arkasında sanırım 2 tane (veya 4 de olabilir) demir parçalar var, silindir gibi çevrilecek takılıp çıkarılıyor. Normalde sökülmesi lazım. Ama makine bir yerden bir yere taşınılacaksa takılıyor. Onları söktünüz mü? Sökmezseniz makine sıkarken aşırı sallanır, çok ses çıkarır, ses çıkarmasın diye zor tutarsınız.

Canım Sağolasın zaten sorun tamda bundan kaynaklanmış maalesef biz o parçaları sökmeden çalıştırmışız. Şimdi çıkardık sorun halloldu..

Bizimkide sallanmaya başlayınca elimle ayaklarını yokluyorum biri boşluğa gelmiş oluyor elimde yere kadar sıkıştırıyorum düzeliyor ;) zaten sağa sola dönüyor ayarlanıyor ayrıca demek ki sorun sizde 2 makinada hatalı olabilir mi?

Bizimkide sallanmaya başlayınca elimle ayaklarını yokluyorum biri boşluğa gelmiş oluyor elimde yere kadar sıkıştırıyorum düzeliyor :KK66: zaten sağa sola dönüyor ayarlanıyor ayrıca demek ki sorun sizde 2 makinada hatalı olabilir mi?

İnan eşimede dedim yahu üçüde mi hatalı? 3 makina valla canım 2 de değil. Evet eşim ön ayakları sıkılamış arka ayakları havada bırakmış contaları çıkarmamış Allah Allah niye böyle yaa diyor..Vallahi akıllı erkek şart anacım eve. Yoksa ev hanımı olarak mağdur kalıyo insan. Bende ki sabırda hani maşallah.. :)

İnan eşimede dedim yahu üçüde mi hatalı? 3 makina valla canım 2 de değil. Evet eşim ön ayakları sıkılamış arka ayakları havada bırakmış contaları çıkarmamış Allah Allah niye böyle yaa diyor..Vallahi akıllı erkek şart anacım eve. Yoksa ev hanımı olarak mağdur kalıyo insan. Bende ki sabırda hani maşallah.. :)
Zaten contaları çıkarıp ayakları düzeltmeseydi gene sallanırdı neyseki düzelmiş güle güle kullanın :spor::spor:

Zaten contaları çıkarıp ayakları düzeltmeseydi gene sallanırdı neyseki düzelmiş güle güle kullanın :spor::spor:

Ayy Allahtan burdaki yazan arkadaş aklımıza getirdi sağolsun. Yoksa bu makinede problemli deyip yollardık bu böyle devam ederdi. Sağol canım tşk ederim.

Back
X