- 17 Temmuz 2021
- 6.879
- 22.493
- 298
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Valla cocugu 3 5 aylikken hamile kalanlar var onlari gorunce ben sok oluyorum bence bizden gecmis dogurup yoluna devam eden var ben hala lohusa kulodu giyiyorum rahat diye ajahahBizden geçmiş mi öyleyse
Ahahaha lohusa kilodu ince çizgimiz yedirtmeyiz ulennValla cocugu 3 5 aylikken hamile kalanlar var onlari gorunce ben sok oluyorum bence bizden gecmis dogurup yoluna devam eden var ben hala lohusa kulodu giyiyorum rahat diye ajahah
Yoo yaptımMuhtemelen dogum yapmamis kadinlardir djfjdjxk
Hemen tekrar evlenmesi sağlıklı olmaz. Önce bir kendine vakit ayırıp bu süreci atlatsin 1-2 sene tanışıp güvendiği birisiyle evlenmesi daha iyi olur. Ben yıllar önce evlendim, boşandım tanışacağım kişiyi iyi seçmeye çalışıyorum dikkat ediyorum. Bu süreçte evlilik üstüne evlilik , yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi olur.Hemen tekrar evlen. Evlenmek istemiyorsan bile tek eşli ol. Önüne gelenle birlikte olmak kadın ruhuna zarar verir. Biz erkekler gibi değiliz.
Benim libidom yüksek ama öyle peş peşe evlilik yapmak da neyin nesi. Anlaşılan kendine hakim olamamış arkadaşınızBenim bi arkadasım vardı o da ilişkisiz duramam diye kısa zamanda tekrar evlenmişti. Ondan bosandı bi süre sonra gene baskasıyla evlendi
Evet ben erkeksiz duramam diyorduBenim libidom yüksek ama öyle peş peşe evlilik yapmak da neyin nesi. Anlaşılan kendine hakim olamamış arkadaşınız
Demekki benden daha da yüksekmiş sjskskskdfgEvet ben erkeksiz duramam diyordu
Boşanma aşamasında bir süre erkeksiz kafanı dinle bence psikolojik açıdan, dildo mildo al.3 hafta oldu uzaklaştırma da aldım. Davayı açtım. Evliyken de problemimiz vardı zaten erken boşalıyodu ben hep çok istekliydim tatmin olamıyodum ama boşanma sebebimiz farklı. O kadar çok canım ilişkiye girmek istiyo ki. Sürekli aklımda. Mast. Yetersiz geliyo. Boşanan birsürü kadın var nasıl tatmin ediyosunuz kendinizi. Lütfen beni yargılamayın
bende valla.Neden siz bu kadar istekli değil misiniz? Şuan bile eşim işten gelse de azıcık eğlensek derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?