• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni boşanıyorum. Canım aşırı ilişkiye girmek istiyo. Siz neler yapıyosunuz bu durumu bastırmak için.

Erken boşalma sorunu büyük bir sorun . Travmatik mastürbasyon yapan erkeklerde hep bu erken boşalma meselesini duyuyorum

Hemen tekrar evlen. Evlenmek istemiyorsan bile tek eşli ol. Önüne gelenle birlikte olmak kadın ruhuna zarar verir. Biz erkekler gibi değiliz.
Hemen tekrar evlenmesi sağlıklı olmaz. Önce bir kendine vakit ayırıp bu süreci atlatsin 1-2 sene tanışıp güvendiği birisiyle evlenmesi daha iyi olur. Ben yıllar önce evlendim, boşandım tanışacağım kişiyi iyi seçmeye çalışıyorum dikkat ediyorum. Bu süreçte evlilik üstüne evlilik , yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi olur.

Benim bi arkadasım vardı o da ilişkisiz duramam diye kısa zamanda tekrar evlenmişti. Ondan bosandı bi süre sonra gene baskasıyla evlendi
Benim libidom yüksek ama öyle peş peşe evlilik yapmak da neyin nesi. Anlaşılan kendine hakim olamamış arkadaşınız

3 hafta oldu uzaklaştırma da aldım. Davayı açtım. Evliyken de problemimiz vardı zaten erken boşalıyodu ben hep çok istekliydim tatmin olamıyodum ama boşanma sebebimiz farklı. O kadar çok canım ilişkiye girmek istiyo ki. Sürekli aklımda. Mast. Yetersiz geliyo. Boşanan birsürü kadın var nasıl tatmin ediyosunuz kendinizi. Lütfen beni yargılamayın
Boşanma aşamasında bir süre erkeksiz kafanı dinle bence psikolojik açıdan, dildo mildo al.

Back