- 8 Mart 2023
- 1.241
- 110
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Kadının söylediğiyle ne alaka yav? Seks için evlenmek ne kadar mantıklı sizce?Hemen tekrar evlen. Evlenmek istemiyorsan bile tek eşli ol. Önüne gelenle birlikte olmak kadın ruhuna zarar verir. Biz erkekler gibi değiliz.
Bu kadar istekli olan kadınlara imreniyorum nasıl beceriyorsunuz3 hafta oldu uzaklaştırma da aldım. Davayı açtım. Evliyken de problemimiz vardı zaten erken boşalıyodu ben hep çok istekliydim tatmin olamıyodum ama boşanma sebebimiz farklı. O kadar çok canım ilişkiye girmek istiyo ki. Sürekli aklımda. Mast. Yetersiz geliyo. Boşanan birsürü kadın var nasıl tatmin ediyosunuz kendinizi. Lütfen beni yargılamayın
İnan bendeBu kadar istekli olan kadınlara imreniyorum nasıl beceriyorsunuz
Neden siz bu kadar istekli değil misiniz? Şuan bile eşim işten gelse de azıcık eğlensek derdindeyimBu kadar istekli olan kadınlara imreniyorum nasıl beceriyorsunuz
Bunun beceriyle ne alakası var. Olabilir. Çok da güzel bir şey. Ben de istekli biriyimdir. Özellikle reglden önceki birkaç günBu kadar istekli olan kadınlara imreniyorum nasıl beceriyorsunuz
Kötü mü dedim?Bunun beceriyle ne alakası var. Olabilir. Çok da güzel bir şey. Ben de istekli biriyimdir. Özellikle reglden önceki birkaç gün
HayırNeden siz bu kadar istekli değil misiniz? Şuan bile eşim işten gelse de azıcık eğlensek derdindeyim
Muhtemelen dogum yapmamis kadinlardir djfjdjxkBu kadar istekli olan kadınlara imreniyorum nasıl beceriyorsunuz
Bizden geçmiş mi öyleyseMuhtemelen dogum yapmamis kadinlardir djfjdjxk
Beş dakikalık zevk için yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya hiç gerek yok. Niye sadece cinsellik için evlenmek gereksin ki?Kadının söylediğiyle ne alaka yav? Seks için evlenmek ne kadar mantıklı sizce?
Konu sahibi penise yakın gerçeklikte dildolar oluyor hiç denediniz mi?
Bol bol mastürbasyon yap. Vibrator kullanma imkanın varsa kullan. İstekli olman çok normal neden yargilayalim3 hafta oldu uzaklaştırma da aldım. Davayı açtım. Evliyken de problemimiz vardı zaten erken boşalıyodu ben hep çok istekliydim tatmin olamıyodum ama boşanma sebebimiz farklı. O kadar çok canım ilişkiye girmek istiyo ki. Sürekli aklımda. Mast. Yetersiz geliyo. Boşanan birsürü kadın var nasıl tatmin ediyosunuz kendinizi. Lütfen beni yargılamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?