Yenı bosandım kafam karısık

yasam0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
55
5
1
32
Arkadaslar 2.ay evlı kaldım 2 sene oldu anlasmazlık sebebıyle yenı bosandım bayramdan sonra kımlıgımı degıstırcem bu surecte kımseyle konusmadım kendıme yedıremedım daha dogrusu gecenlerde bırısı ekledı benı yazdı tıpını fln begendım hatta goruntulu konustuk olmucagını soyledım 5 ay sonra ıkımızde bosanmıs oluruz dedı engelledım o bosanmamıs durumda bıde gorıntulu konustugumda dava acılalı cok olmus sureklı eskı esınden bahsettı bana hıc normal gelmedı konussaydım dogru olurmuydu

Cok haklısın goruntulu konustuk samımı geldı ztn bıttı dıyo ne.malum belkı barıscak bıde eskı karısını unutamamıs

Karşıdaki şahıs gerçekten boşanıyor mu ? Erkekler bu konuda çok kolay yalan söylüyor, bu da klasik yalanlardan biri. Siz iyi niyetle yeni bir ilişkiye başlarken karşıdaki kişi için basit bir yasak aşk tutkusundan ibaret olabilirsiniz.
Bosanoyorum dedı 3 senedır bosanamamıs cocuk yok bıde nasıl oluyor ben destek alıp duzeldım adamın travması var eskı karısını anlattı bana hep

Senin konumunda olmasına dikkat et karşıdaki kişinin yani bekar biri olduğuna emin ol öyle devam et.Yoksa hiç kabul etme sonra çok üzülürsün.

Karşıdaki şahıs gerçekten boşanıyor mu ? Erkekler bu konuda çok kolay yalan söylüyor, bu da klasik yalanlardan biri. Siz iyi niyetle yeni bir ilişkiye başlarken karşıdaki kişi için basit bir yasak aşk tutkusundan ibaret olabilirsiniz.
Gercekten bosanıyırmus deyısıne gore ama hala kagıt uzerınde evlı bıde baskasıyla yazısmasını gordum onu gorunce tamamen kestım

Ya sabır ya sabır ya sabır. Adam evli kağıt üzeri falan değil bildiğin evli. Ne yaptığının farkında mısın ? Yok eski karısını anlatmış da ne bekliyordun evli ya hani eski değil suanki karısı hemde o adam kadına ne çektirdi ki boşanma durumuna geldiler anlattı mi sana ne yaptığını ?

Ya sabır ya sabır ya sabır. Adam evli kağıt üzeri falan değil bildiğin evli. Ne yaptığının farkında mısın ? Yok eski karısını anlatmış da ne bekliyordun evli ya hani eski değil suanki karısı hemde o adam kadına ne çektirdi ki boşanma durumuna geldiler anlattı mi sana ne yaptığını ?
TAm tersı kadın sorunlıymus anlattı ama demek ıstedıgım dava acılmıs 3 sene gecmıs aklı hala onda pes

Boşanma davası sürecinde tarafların birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardır. Aynısı sana yapılsa ne hissederdin. Çok merak ediyorum ya ne dedi sana karım sorunluydu dedi değil mi? Çok adamsa neden boşanmadan başka biriyle konuşmuş.

TAm tersı kadın sorunlıymus anlattı ama demek ıstedıgım dava acılmıs 3 sene gecmıs aklı hala onda pes
Kime göre neye göre kadın sorunlu? Doğru anlattığı nereden belli adam ne desin ben bunları bunları yaptım kadını delirttim . Onların evinde değildiniz asla gerçekleri bilemezsiniz

Back
X