Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Yeni birşey buldum deniyorum

malesef kızlar hala bekliyorum ama bu bekleme beni sinir ediyo acaba diyorum krem alıp aynı zamanda kremdemi kullansam en azından kremden daha çabuk sonuç alıyodum yani bir kaç günde dolgunluk hissediyodum hem belki ikisi birbirini tamamlar diye düşünüyorum acaba doğrumu düşünüyorum ki ayyy bana bişey söyleyin kızlar ne yapsam acaba :uhm:

arkadaşlar şimdilik bişey yok en azından göğüste bişey yok ama sanırım hormon dengemi etkiledi benim tüğlerim fazladır ve çabuk çıkar normalde ama bu macunu kullanmaya başladıktan sonra daha geç çıkmaya başladı şimdi 2. kutuyu kullanıyorum ek olarakta krem almayı düşünüyorum belki daha çabuk olur ve kalıcılığını etkiler malesef almayı istediğim kremi almıyorum malum kriz bizi etkiledi daha mart maaşını alamadım ama bi şekilde krem alıyım diyorum bu arada uzun zamandır botabellanın göğüs büyütücüsünü inceliyorum karar veremedim ya onu alıcam yada longda'nın gold olan yeni kremini kararsızım of ya nedir bu çektiğimiz yaz da geldi

Canım ne kadar zaman oldu kullanıyosun ikinci kutuya geçtiğine göre inş yarar canım ya kremle birlikte daha etkili olabilir krem kullanmassan bile masaj yap yağla daha uygun yağlar kremlerin içindeki yağlardan al istersen sewgilera.s.

1 ay oldu başlayalı ama bişey yok hala ara ara sanki bir gerginlik hissediyorum yağda düşündüm evde kendi satmış olduğum hakiki portakal,lavanta,biberiye ve limon yağı var ama ben daha çok krem düşünüyorum daha etkili olacağına inanıyorum umarım öyle olur

ebru ben de bu civan perçemi macununu gördüm aktarda ama emin olamadım alsam mı acaba diye. sen bu macun dışında başka birşey yapıyor musun, spor masaj yada herhangi bir bitki çayı? .

siz kullanın da bende deneyeyim canlarım, küç işe yaramıyor sanırım ona başlasam mı başlamasam mı bilmiyorum aranızda kullanıp memnun kalan var mı benneyaptımki

ebru ben de bu civan perçemi macununu gördüm aktarda ama emin olamadım alsam mı acaba diye. sen bu macun dışında başka birşey yapıyor musun, spor masaj yada herhangi bir bitki çayı? .

canım keşke sende o aktara bir sorsaydın daha da emin olurduk şuanda macun dışında bişey yapmıyorum ama krem almayı düşünüyorum çünkü daha çabuk olsun istiyorum mayısın ortalarında eşimin işi nedeniyle bir haftalığına kemer'e gidecez o seminerdeyken ben tatil yapıcam dolyısıylada bir an önce büyütmem lazım bu çömezleri fakat birkaç gündür aksatıyorum ama bugün göğsümün ağrıdığını hissediyorum umarım onun etkileridir yoksa çok üzülürüm

siz kullanın da bende deneyeyim canlarım, küç işe yaramıyor sanırım ona başlasam mı başlamasam mı bilmiyorum aranızda kullanıp memnun kalan var mı benneyaptımki

Canım küç işe yarıyor bence kullan denemekte fayda war zararlı bişey değil yararlıda sen bilirsin sewgilera.s.

canım bu konuyla ilgili bir form var bak istersen ve faydasını görenlerde varr bende 1 aydır kullanıyorum ama henüz faydasını göremedimm

merhaba arkadaşlar yeniyim sitede bu konu hayat amacım bu günlerde evet büyüdü yaşasın diyen varmı ey bana bi yardıııım

Var tabi herkeste farklı sonuçlar oluyor.
Ben 2 ayda 6 cm büyüttüm.
Sende inan büyüyeceklerine iste o zaman etkisi daha hızla oluyor cnm.

merhaba arkadaşlar yeniyim sitede bu konu hayat amacım bu günlerde evet büyüdü yaşasın diyen varmı ey bana bi yardıııım

keşke bi sabah kalktığımızda göğüslerimiz isteediğimiz ebatlara kadar büyümüş olarak uyansak ama malesef bu bi mucize olur heralde bu yüzden biraz uğraşmak gerekio nitekim burdaki arkadaşlar uğraşıo ve bizimlede paylaşıyoo hoşgeldin aramıza bence sende burada denilenleri yapmaya başla bi çok kişi sonuç alıo ama tabi bu işler zamanla oluyo öncelikle masajla başlayabilirsin ben çok faydasını gördümm a.s

arkadaşlar kremden bahsetmiştimya aldım sonunda 2 gündür kullanıyorum 3 krem arasında kararsızdım longda gold aldım umarım faydası olur macunu bıraksammı diye düşünüyorum pek faydası olmayacak gibi sanki olsaydı şimdiye kadar biraz etkisini göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum göğüse değil ama başka şeye etkisi oldu sanırım hehe :asigim::eek:

yapma ebrucum biz daha evli değilizzz yaffff sona gögüsü büyütelim derken mazallaaahhh hehehe anladın sen onu:):):)

ya ne inatçı şey çıktı bu ikizler göbeğimiz hiç bir çaba göstermesekte büyüyor onlar neden büyümüyor ya

ya ne inatçı şey çıktı bu ikizler göbeğimiz hiç bir çaba göstermesekte büyüyor onlar neden büyümüyor ya

:roflol: haklısın canım istemediğimiz yerimiz büyür memişler büyümez o zaman bizde büyümesini istemesekmi büyüsünleryerimseniben

Merhaba maskara 2 ayda 6 cm büyüttüğünü yazmışsın. ne yaptığını söyler misin cnm

Son düzenleme:
X