- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi guldeniz15
-
Evet ben zaten internetten tanismalara biraz tereddutlu yaklasirdim hep.de oyle denk geldiBence internette tanistigin birini heleki daha yuzyuze gelmemisin cok fazla kafana takiyosun.Bence reelde insanlarla yuzyuze tanisip iletisim kur. Sanirim senin cocuklarin yok. Hersey bana gore dengi dengine guzel senin icin ileride sorun olucagini dusunuyorum. Birde zaten yazdigin mesaji okursan daha gorusmeden 50 tane kafana soru isareti sokmuş. Aslinda cevabi sen veriyosun.
10 sene olmus bosanali goruntulu de konustuk 1+1de yaşıyor hatta bayramda kızları kahvaltiya gelmişti evli değilBoşandığından emin olmanı öneririm.
Sanalda yalan söylemiş de olabilir.
Yüz yüze gelmeden de evli olmadığından nasıl net emin olursun bilemedim
Olabilir haklısınızAblacığım yalnızlıktan ilk tutuğundan dala ısrarla sarılıyorsun, incitebilir seni bu durum haberin olsun.
Neden bosandigi meselaboşanması ile ilgili ne sormayı planlıyorsunuz bilmiyorum ama nerede sorarsanız sorun, asla aldığınız yanıtın doğru olduğundan emin olamazsınız.
Olabilir haklısınız
Açıkçası hayatimda biri olsun istiyorum ve o kisiyle ciddi bir yola girmek istiyorum tabii şimdi tanima asamasindayim sadece burada acabalarimi paylaştım çünkü baglanip sonra buyuk bir hayal kırıklığı yasamak istemiyorum su an mantigim daha agir basiyor o yüzden buraya yazdim
Yok izlemiyorum ama 37 yasindayim yani internetten tanismalara çok sicak bakan ya da pembe hayaller kuran biri değilimŞu dönemde çevreden tanışıklık görüşme saha iyi diye düşünüyorum, internetten biriyle tanışmak korkunç geliyor bana. Karar senin sen yine temkinli ol kaptırma kendini.
Müge Anlı da izlemiyorsun belli…
Yok izlemiyorum ama 37 yasindayim yani internetten tanismalara çok sicak bakan ya da pembe hayaller kuran biri değilim
Valla cevreden tanidik vasıtasıyla da görüştüm insanlar garip.olmuslar cidden adam mi kalmadi bana mi denk gelmiyor çözemedim
Ha nasipte varsa olur yoksa naparsan yap olmuyor o yüzden de illa evlenmeliyim diye düşünüp sacma sapan bir sey yasamak istemiyorum
Şimdilik dediginiz gibi kaptirmak istemiyorum
Neden bosandigi mesela
Bilmiyorum ki baska ne sorulabilir
Bu tur konuların telefonda konusulmasindansa yuz yuzeyken beden dilini de gormek isterim
Gorusecegiz yani denk getiremedik aslinda gecen hafta ben musait degildim bu hafta da o sehir disina cikti yeni geldi falan islerinden dolayi denk gelemedik o yuzden bu hafta sonu icin bir planlama yapiyoruz simdidenNeden buluşup görüşmüyorsunuz?
Kalabalık bir ortamda görüşün…
Forumda okuyorum aradalütfen şunu anlayın. bu soru sizi asla doğruya götürmeyecektir. forumda küçük bir araştırma yapın ve kendiniz görün. boşanmış bir bey ile beraberliği olan ve aynı soruyu sormuş hanımlar "şiddetli geçimsizlik" ya da daha kötüsü "eşin sadakatsizliği" gibi cevaplar alıyorlar. bu soru hiçbir zaman doğru cevaba götürmeyeceği için ancak bu bey, bu riski almaya değecek birisi ise bu adımı atın.
Amin sagolunKeşke herkes mutlu olsa çayını çorbasını tek içmese ama işte denk gelmekle alakalı…
Hakkınızda hayırlısı olsun
Biraz gözlemlemek istiyorum zaten baktım uymuyor uzatmak istemiyorumGörüşmeyi kesebilirsiniz. Kendini açmıyor. Bir de sizi rahatlıkla ikna edebileceği kanısına varmış. Yüz yüze görüşünce de aynı şey olacak. Bir bacaksız o sizin tüm sulalenizi biliyor ama siz onun hakkında belki kaç kardeş onu bile bilmeyeceksiniz.
Ama uzatacak izin verirseniz.Biraz gözlemlemek istiyorum zaten baktım uymuyor uzatmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?