- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
telefonda uygulama çalışıyo mu ya benim kafam karıştı ben niye giremiyorum
Uygulaması daha rahattı ya böyle ne nerde arayıp duruyrm Alışamadım inşallah su güncelleme cabuk biter de rahat rahat gireriz forumaAndroid uygulamasını kullanmadım.sürekli şifre hatası veriyor.Ama telefondan girince mobil siteye bağlanıyor direk ve çok güzel olmuş,pratik ve rahat.
Neden açtığım konuları göremiyorum fikri olan var mı ? Sadece ben mi göremiyorum
telefon uygulaması da şuan kullanımda değil, ne zaman aktif olur veya olurmu belli değil..Ya telefondan uygulamasından girilmiyor hatta forum çıkmıyor ne zaman düzelcek !?
Çok teşekkür ederim buldumyukarda sağda kullanıcı adınızın üzerine gelin
aşağı dogru açılan linkte profiliniz seçeneğine tıklayın
açılan sayfada hakkında seçeneğine tıklayın
aşağıda bellababette için açılan tüm konular seçeneği çıkar ordan bakabilirsiniz
Hayır Mune ye söylersin konun kapanır ama silinmiyor tabi site değişimiyle bu özellik geldiyse bilemembişey sorabilir miyim burda paylaştıgımız konuyu sonra kaldıramıyor muyuz
hesap silinmiyor mu tamamen peki ?Hayır Mune ye söylersin konun kapanır ama silinmiyor tabi site değişimiyle bu özellik geldiyse bilemem
Bu konuda fikrim yok hiç silmeyi denemedimhesap silinmiyor mu tamamen peki ?
Neden araştırsın ki böyle bir yerde üyeliğinin olup olmadığınıerkek arkadasımın falan girip yazdıklarımı okumasını istemem açıkcası daha gün önce ondan ayrıldıgımı döner mi dönmez mi diye yardım istediğim bi konu acmıstım :/ olur da barısırsak kendisi bilgisayar ögretmeni bulur burdaki uyeliğimi
bilmem pcyi karıstırrısa bulur belki bende o biyere üye olsa görmek isterdm ne yazmıs ne sormus diyeNeden araştırsın ki böyle bir yerde üyeliğinin olup olmadığını
Geçmişi silin şifrenizi bilmediği bir şey yapın mutlaka pc başında değilken çıkış yapın görmemesi için alternatif çokbilmem pcyi karıstırrısa bulur belki bende o biyere üye olsa görmek isterdm ne yazmıs ne sormus diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?